marți, 9 februarie 2016

Bandiții lui Florea și interesele de bisericuță și troglodit cu mită Coral!Bandiții lui Florea și interesele de bisericuță și troglodit cu mită Coral!
Când porcii PDL sunt și de bisericuță, se rezolvă informație pe birou de presă și jegul ilegal cu mita Coral! O reacție, ortodoxie pupincuristă  de Florea în campania dementului?!Miting de solidaritate în Piaţa Teatrului pentru valorile familiei şi ale credinţei creştine
Marţi, 09 Februarie 2016 12:59 | Imprimare | EmailMarime text:

Duminică, 7 februarie a.c., începând cu ora 12.00, Piaţa Teatrului a găzduit un miting de solidaritate, protest şi mărturie publică a valorilor familiei şi credinţei străbune organizat de Grupul de Iniţiativă format din bisericile creştine penticostale, baptiste şi independente târgumureşene, cu prezenţa şi sprijinul Protopopiatului Creştin Ortodox Tîrgu Mureş şi al unor biserici reformate şi greco-catolice din urbe. Acţiunea a avut ca scop sprijinul şi solidaritatea participanţilor faţă de familiile de români – Bodnariu Marius şi Ruth, Nan Dumitru şi Mihaela, afectate de deciziile Serviciului de protecţie a copilului din Norvegia. Prezent la manifestare, alături de cei peste 700 de participanţi, Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, a declarat: „Vreau să felicit organizatorii pentru organizarea acestei întâlniri şi vreau să afirm cu toată tăria şi convingerea că familia, biserica şi cultura sunt lucruri cu care nu te joci. Sunt valori pe care nu poţi să le clădeşti peste noapte, ele se clădesc în timp. Şi atunci dacă unei familii îi este luat copilul, este normal ca aceste valori să nu se mai regăsească atunci când copilul va creşte mare. Am şi eu 2 copii şi rămân la aceeaşi părere, copiii trebuie să stea lângă mamă şi lângă tată, pentru că, repet, ei sunt singurii care pot să dea valoare şi să-i crească aşa cum se cuvine într-un stat de drept în care toate legile în Europa,  trebuie respectate, dar în primul cea a familiei.”
Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu