marți, 16 februarie 2016

Penalii și inșii cu mită Coral se laudă, după ce banditul lor ordinar și penal nu a muncit nimic 3 mandate. Hoție românească, doar e Târgu-Mureș!



Penalii și inșii cu mită Coral se laudă, după ce banditul lor ordinar și penal nu a muncit nimic 3 mandate. Hoție românească, doar e Târgu-Mureș!
Poate face cineva denunțul cuvenit, pentru că biroul de presa a devenit locul de spalat lăturile lui Florea și promovat retardați care se visează primari! Nu mai spunem că jegurile din birou sunt cu rude, consilieri de cretinoid PDL sau prestatori vocali în campania nebunului mare din PDL Mureș!

Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, s-a deplasat în cursul după amiezei de vineri, 12 februarie a.c. în cartierul Unirii, unde a purtat discuţii cu mai mulţi cetăţeni din cadrul Asociaţiei de proprietari nr. 212 de pe strada Decebal. „A sta la birou şi a semna acte, aceasta nu rezolvă nici pe departe problemele cu care se confruntă cetăţenii. Problemele lor sunt diverse, complexe. Îi ascultăm pe fiecare în parte şi încercăm din răsputeri să facem faţă „avalanşelor” de cereri venite din partea locuitorilor. În general, problemele sunt aceleaşi în fiecare cartier: toaletări de arbori, suplimentarea ghenelor de gunoi, reabilitarea parcurilor, a spaţiilor de joacă pentru copii, asfaltarea aleilor şi a străzilor între blocurile de locuinţe, parcări acoperite şi parcări ecologice pentru autoturisme şi multe altele. Îi asigur pe târgumureşeni că suntem alături de ei şi le vom satisface, pe rând, toate cererile pe care le-au depus la primărie”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior. La rândul său, domnul Marcel Mătea, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 212 a declarat: „Domnul viceprimar Claudiu Maior, nu este pentru prima dată aici, dânsul a mai fost în zonă şi ne-a sprijinit întotdeauna în activităţile pe care le-am desfăşurat în cadrul asociaţiei de proprietari.”

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu