luni, 8 februarie 2016

Bandiții lui Florea vin pe lângă sereiști ratați și cu polițiști locali voluntari?!Bandiții lui Florea vin pe lângă sereiști ratați și cu polițiști locali voluntari?!
Atenție DNA Târgu-Mureș, hoții lui Florea și Maior cu sereiști jegoși la butoane au inventat și polițiștii locali voluntari! Să ghicim, tot gunoaiele care lipesc autocolantele pe magazin FCM în campania banditului mare din primărie, scursura etnică trimisă în judecată în Harghita, la frații lui secui, cum se lăuda porcul etnic?!


Voluntariatul implementat de Poliţia Locală Tîrgu Mureş, un model pentru alte ţări!
Vineri, 05 Februarie 2016 14:10 | Imprimare | EmailMarime text:

Direcţia Poliţia Locală Tîrgu Mureş a fost vizitată de vicepreşedintele Asociaţiei Studenţilor în Drept din Turcia (STEP), Barlaschan Alphan. Tânărul student la Facultatea de Drept din Izmir a venit la Tîrgu Mureş special pentru a afla cum funcţionează sistemul de voluntariat implementat de către Poliţia Locală. Vicepreşedintele STEP a fost însoţit de şeful poliţistilor locali voluntari, Sergiu Aştelean. Tânărul a fost interesat printre altele, de organizarea celor 55 de voluntari tîrgumureşeni, modul în care se implică în slujba comunităţii sau felul în care sunt selectaţi. Vicepreşedintele Asociaţiei Studenţilor în Drept din Turcia, Barlaschan Alphan este decis să implenteze în Izmir, oraşul din care provine, acelaşi sistem ca la Tîrgu Mureş. „Ne bucurăm că suntem un model pentru ţările vecine şi că la noi funcţionează foarte bine sistemul de voluntariat. Deşi în România mai avem de lucru, atunci când vine vorba de mentalitatea voluntariatului, apreciez faptul ca târgumureşenii nu se dau în lături atunci când vine vorba de oraşul lor. Oamenii vin înspre noi, îşi doresc să contribuie la liniştea şi ordinea publică” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.
Principalele atribuții ale voluntarilor sunt cele de însoțire a polițiștilor locali în patrule mixte la diferite evenimente publice, acolo unde se impune și există un aflux mare de cetățeni sau la acţiuni de împărțire a materialelor cu caracter informativ cu privire la ordinea și disciplina pe raza municipiului Târgu Mureș.
 
Biroul de presă al primariei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu