miercuri, 24 februarie 2016

Banditul mare nu a muncit nimic 3-4 mandate, banditul mic se face că lucreazăBanditul mare nu a muncit nimic 3-4 mandate, banditul mic se face că lucrează
Pentru DNA, jegul cu mită Coral e  vocal! Atenție, DNA, scursura de consilier a retardatului se confundă cu biroul de presă al instituției pentru imaginea retardatului. Hoție etnică pe bani publici, campanie electorală a excrementelor lui Florea! Iar porcii etnici nu vă spun că toate lucrările sunt pe scursuri etnice, din gașca de partid a hoților PDL sau din camarila gunoiului PDL și a jegului lui infect care se visează... primar! Rapid, DNA, trimiteți borfașul lui Florea în judecată pentru mita Coral!
 Claudiu Maior: „Vom realiza spaţii de joacă şi mai multe parcări în cartierul Tudor”
Miercuri, 24 Februarie 2016 13:54 | Imprimare | EmailMarime text:

Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a fost prezent în cursul după amiezii de marţi, 23 februarie a.c. , pe strada Aleea Vrancea şi Bulevardul Pandurilor din cartierul Tudor. „Aşa cum am mai afirmat, la solicitarea Asociaţiei de proprietari nr. 136 am ieşit la faţa locului, pentru a observa acele spaţii din imediata vecinătate a blocurilor în care se mai pot realiza locuri de joacă pentru copii sau parcări ecologice, în plus faţă de ce ne-am propus. Cetăţenii au venit cu sugestii, pe care le-am analizat fiecare în parte, identificând zone în care, în această primăvară, vom demara lucrări de realizare a unor spaţii de joacă pentru copii, respectiv să asfatăm mai multe alei de acces între blocurile de locuinţe. De asemenea, am găsit spaţii în care vom putea realiza mai multe parcări acoperite pentru cetăţenii care domiciliază în această zonă. Nu în ultimul rând, vom continua şi acţiunile de toaletare de arbori, acolo unde există solicitări. ”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior. La rândul său, domnul Iulian Belean, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 136 s-a arătat mulţumit de prezenţa viceprimarului Maior şi a directorilor din primărie, acesta solicitând, pe lângă lucrările care au constituit obiectul întâlnirii şi repararea scărilor care duc la intrările în blocuri,  de pe Bulevardul Pandurilor, având în vedere gradul ridicat de uzură al acestora.
Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu