duminică, 28 februarie 2016

Minoritarul bun și minoritarul rău, versiunea Târgu-Mureș



Minoritarul bun și minoritarul rău, versiunea Târgu-Mureș
Potlogarul de Păun - autor și al unui proiect de lege pentru eliberat din închisoare rromii lui, împreună cu rromul pesedist Voicu – zice ceva bine, dar trist.
Eu, ţiganul din Ferentari, trebuie să stau în arest. Eu trebuie să le trag pe toate. Mădălin Voicu nu e arestat pentru că e iubit de populaţie, e apreciat în Parlament. Eu de aceea nu m-am prezentat în Parlament, pentru că am vrut să voteze cum au crezut de cuviinţă. Au dovedit că sunt părtinitori. Eu recunosc interceptările. Când îi înjuram pe procurori vorbeam cu Mădălin Voicu”.
Dubla măsură în cazul a doi potlogari prinși de statul român, țiganul bun și țiganul…rău. Ceea ce e ceva cu care suntem obișnuiți, noi, târgumureșenii, având un dement care face discriminarea. Pentru banditul din primărie și PDL rromul bun e acela pentru care porcul cheltuiește și 100.000 de lei bani publici pe motiv de garsonieră Valea Rece, prin firma gunoi Bența! Rromul bun e acela dus la vot și rromul rău e țiganul cu cuibul stârpit de poliția locala a jegului sereist. Fără reacție de la Partida Rromilor, deși am trimis toate informațiile ăstora, dosar închis de CNCD pe motiv că nu sunt rrom, ca să sesizez atacul rasist la adresa rromilor!  Rromul bun e acela la care vine dementul sereist să colinde sau să dea cadouri, într-un exercițiu de imagine pe televiziunile borfașilor lui Florea, cei șantajați și obligați să meargă cu hoțul lui Florea la notar, nu la licitații! Rromul bun al lui Florea e acela angajat pe PFA în primărie pentru răspuns la telefon (sic!), dementul ia amenzi pentru orice referire la rromi, amenzi date de CNCD. Nu doar rromii sunt buni și răi pentru dementul din primărie, la fel sunt și maghiarii. Nebunul inscripționează bilingv blocurile reabilitate de mafia românească și la prețuri umflate și hoțești, dat nu inscripționează legal școlile, motiv de alte amenzi. Banditul manipulează prin autocolante în limba maghiară și minte că UDMR vinde Ardealul, într-o încercare patetică a jegului sereist din dotare! Maghiarul rău e și CL care nu vrea să voteze hoția cu oraș digital pe firmele unor nimeni români și maghiari, maghiarul bun e cel care votează pentru excrement post de viceprimar sau altceva!


  autocolantele lui Florea au dimensiunile și caracteristicile autocolantelor nesemnate, în care se înjură PSD și UDMR, în care se inventa drobul de sare UDMR care vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul! Sperăm că poliția va munci și de data aceasta, nu doar în iunie 2012, când l-a prins pe Florea cu autocolantele pe bani publici, lipite de borfașii sereistului expirat Bretfelean. Până atunci, comparați autocolantele la dimensiune, caractere, lipici, locul de lipire și grosime și căutați dacă derbedeul PDL Mureș nu le-a comandat la grămadă și prostovani lui de lipitori (sperăm că nu tot polițiștii locali, ziși și vulturii albaștri la afacerile cu tabere de pictură cu primăria) le-au plasat în același loc, pe considerentul de propagandă mai puternică. Pentru bandiții pe care îi putem considera ai lui Florea din cauza autocolantelor cu caracteristici identice, puneți mâna și citiți legea, prostovani, pentru că ați făcut și autocolante ilegale, în culorile care reprodus culorile drapelului Ungariei! Știm că sunteți proști, dar nici chiar așa!
P.S. Ce spuneau bandiții PDL Mureș, legat de oraș cu toleranță și alte alea? Bandiți, voi manipulați etnic zi de zi și mințiți și prostovanul de român care a votat hoțul român doar pe motivul să nu vină un hoț maghiar (rău, tată!) care să fure ce a mai rămas nefurat de la bandiții PDL Mureș


CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII Autoritate de stat autonomă 
Operator de date cu caracter personal nr. 11375   
Comunicat de presa  
Colegiul director al CNCD, intrunit in sedinta din data de 22.05.2013, a luat urmatoarele  decizii cu privire la unele petitii de interes public:    1. In dosarul numarul 27/2013, avand ca petent pe domnul L.T – la care s-a conexat ulterior autosesizarea Colegiului director nr. 3A/2013 si ca reclamat pe domnul Dorin Florea, primarul municipiului Targu Mures, Colegiul director a constatat ca afirmatille domnului Florea ( „sa se faca o lista cu romanii corecti care lucreaza in Anglia”,”dar cand apare cate un gabor din acesta primitiv sau cate un descreirat care ii da in cap la o italianca, apare ca tot poporul roman e violator, e tigan, e cersetor s.a.m.d”, „ce a ingrijorat foarte tare a fost modul primitiv in care s-au comportat anumiti cetateni ai nostri, majoritatea tigani, care s-au dus cu obiceiurile tiganesti de aici in alte prti. Si pe mine m-ar deranja sa-mi apara o satra in fata casei. Trebuie sa recunoastem acest lucru: trebuie sa-i disciplinam acasa prin politici clare”) la adresa persoanelor apartinand comunitatii rome incalca dreptul la demnitate a persoanelor apartinand acestei comunitati. Colegiul a constatat ca declaratiile mai sus mentionate constituie fapte de discriminare potrivit art.2, alin.1 si art. 15 din O.G. nr. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, republicata si a aplicat sanctiunea amenzii contraventionale in valoare de 4000 lei.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.