sâmbătă, 13 februarie 2016

Jegurile penale PDL din Primăria Târgu-Mureș mimează munca! Hoții lui Florea și interesele jegurilor etnice pe șefii de asociație!



Jegurile penale PDL din Primăria Târgu-Mureș mimează munca! Hoții lui Florea și interesele jegurilor etnice pe șefii de asociație!
Cu bandiții PDL din Primăria Târgu-Mureș trimiși în judecată pentru furtul a un milion de euro pentru clubul retardatului lui Florea, cu dobitocul PDL cu mită Coral în dosar de Zalău, prin Kagan și cu bastardul prins cu furt pe PFA, jegurile lui Florea mimează… munca. Într-o zonă construită înainte de 1989, în care porcul din primărie nu a făcut nimic vreo 14 ani de mandat. Gunoiul mare din primărie  a muncit pe Coșbuc doar în campanie electorală, afacere pe Lăurean, cel care l-a turnat pe primar la DNA pentru hoții, porcul a făcut parcări pe Senin, cu 800 de euro locul de mașină, apoi a distrus parcările ca hoții români să facă parcări cu creta pe gașca lui Florea cu ofertă unică și găinarul de intermediar cu publicitatea de la mafiot. Descreierații români ai PDL au fost prinși și dând ordine slugilor șefe de asociație șantajate cu spații deținute ilegal lângă bloc,  pentru care  hoții nici nu plătesc impozite, iar OLAF ar trebui să verifice hoțiile cu bani europeni care pot  fi la ele acasă cu hoțul jegos etnic și  intermediarii cretini care întorc banii la hoț pe motiv sponsorizare ASA/FCM! Atenție, DNA și OLAF la pseudo-reabilitările termice, cu facturi umflate de intermediarii  hoțului etnic din primărie! Bani europeni și banii prostimii, furturi pe români, interese etnice vegheate de leprele SRI care prestează și în campania electorală a jegului din primărie!

Claudiu Maior: „Problemele cetăţenilor – prioritare pe agenda de lucru a Primăriei Tîrgu Mureş”
Vineri, 12 Februarie 2016 14:14 | Imprimare | Email



Marime text:







În cursul după amiezii de joi, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, s-a deplasat în cartierul 7 noiembrie, unde s-a întâlnit cu mai mulţi cetăţeni din cadrul Asociaţiilor de proprietari nr. 95, 99 şi 280 de pe străzile Păcii şi Aleea Tâmplarilor. „Mă întâlnesc des cu cetăţenii, deoarece vreau să cunosc, la faţa locului, problemele cu care se confruntă aceştia. Şi nu sunt puţine. Toaletări de arbori, înlocuirea sau suplimentarea ghenelor de gunoi, reabilitarea parcurilor, a spaţiilor de joacă pentru copii, asfaltarea aleilor şi a străzilor între blocurile de locuinţe, parcări acoperite şi parcări ecologice pentru autoturisme şi multe altele asemenea şi care reprezintă tot atâtea priorităţi pentru Primăria Tîrgu Mureş. Vom demara în curând lucrările despre care am discutat cu cetăţenii şi-i asigur pe târgumureşeni că mă voi întâlni cu fiecare în parte pentru a le asculta propunerile şi, în mod cert, pentru a le şi pune în practică”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior. La rândul său, domnul Alexandru Popa, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 280 a declarat: „Ne bucurăm că propunerile pe care le-am discutat astăzi cu reprezentanţii Primăriei municipiului Tîrgu Mureş au fost luate în considerare, urmând ca în scurt timp să înceapă lucrările; şi aici, în mod particular ţin să-i mulţumesc domnului viceprimar Claudiu Maior, care a mai fost, de altfel, în această zonă şi care ne-a sprijinit constant în activităţile pe care le-am desfăşurat în cadrul asociaţiei de proprietari.”

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.