luni, 15 februarie 2016

Sponsorul Iglesias sapă după...ureche! Insta, sponsorul hoților din primărie!Sponsorul Iglesias sapă după...ureche! Insta, sponsorul hoților din primărie!
O firmă care primește dedicații de la Primăria Târgu-Mureș și întoarce banii ca…sponsor - Insta Grup -  s-a apucat să sape dimineața pe spațiul verde din strada George Coșbuc, după…. conducte și țevi ! La  doar doua zile după ce banditul lui Florea, trogloditul cu mită Coral, hoție  și dosare penale, a venit și a dat ordine pentru hoțiile lui etnice. Interesant este că firma lui pește care întoarce banii la hoții din primărie și taie crengile la copaci (!) habar nu are unde sunt țevile de încălzire sau alte conducte, din moment ce întreabă locatarii! Orice prost sapă după ureche, dobitocii nu mai au proiecte, să ghicim, hoții lui Florea au primit ordine, nu și planuri! Poate ia cineva cretina din primărie la întrebări și pe ceilalți borfași care se numesc arhitecți! Atenție, hoții lui Florea vor să rezolve alimentarea cu curent electric pentru javra servită cu centrală termică! După modelul hoției Bența - Romgaz și scursurile etnice din primărie! Atenție, DNA, porcul etnic a furat 50.000 de euro și pentru demolarea unei centrale termice, pentru că scursura hoață avea de oferit teren la...cheie. Hoție de 50.000 de euro!

1)Afacerea demolare pe bani publici.
Autoritate contractanta
Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: 0265-268330
Fax: 0365-801856
Detaliu invitatie
Denumire invitatie: Lucrari de demolare Centrala Termica , P-ta Victoriei, nr. 1 din Municipiul Tirgu-Mures
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
CPV: 45111100-9 – Lucrari de demolare (Rev.2)
Tip contract: Lucrari
Obiectul contractului: Lucrari de demolare Centrala Termica P-ta Victoriei, nr. 1, din Municipiul Tirgu-Mures.
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 06.09.2011 15:40
Data limita de depunere a ofertelor: 19.09.2011 10:00
Adresa la care se transmit ofertele: Municipiul Tirgu Mures , P-ta Victoriei nr. 3, camera 13 (registratura).
Data si ora deschiderii ofertelor: 19.09.2011 11:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Municipiul Tirgu Mures, P-ta Victoriei nr. 3, camera 45.
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Servicii generale ale administratiilor publice
Valoare estimata: 196,554 RON
Criterii de calificare:Decl.priv.eligib.; Decl.priv.inexist. starii de falim.; Certif. constat. de la Bug.de Stat si de la Bug. Local; Certif.emis de O.R.C.; Decl. priv.neincadrarea in preved. art. 69^1 din O.U.G. nr. 34/2006; Certif. de particip. la licit. cu of. independ.
-Cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani cu val. egala sau mai mare de 393.100lei; Exp. sim.- finaliz. in totalit. sau a unor faze specifice in ultimii 5 ani de lucrari sim. cu val. egala sau mai mare de 196.550 lei; Recom. din partea altor beneficiari; Lista priv. princip. contr. de lucrari in desfasurare; Decl.priv. echip., utilaje, instalatii; Decl priv. efectivele medii anuale ale person. tehnic si de specialitate si asig. a calit.; Asig. respect.legisl.in vigoare cu priv. la prot. mediului in ceea ce priv. mod. de depunere a deseurilor inerte;
ISO 9001 sau echivalent, ISO 14001 sau echiv., ISO 14001 sau echiv.
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: Documentatia de atribuire este atasata prezentei invitatii de participare.
Gar. de particip. este in cuantum de 3.900 lei.
Gar. de buna executie este in cuantum de 10% din val. contr. fara TVA.
Citeste mai mult: Energomur, fă pomana porcului (porcilor) : Gaşca de la Primăria Târgu-Mureş vrea demolarea centralei termice din piaţa Victoriei 1 !


Castigator:
S.C. CONSTRUCTII COMERT DENCO S.R.L. RO1220063 Str. Remetea, nr. 174, Targu-Mures, 540267, Mures
Total (fara TVA): 179,779 RON
Iti place acest articol? Salveaza-l!
Citeste mai mult: S.C. CONSTRUCTII COMERT DENCO ia 180.000 de lei de la Primăria Târgu-Mureş, cu singura ofertă depusă, pentru a demola o centrală termică


P.S. Interesul sponsorilor hoților din primărie se leagă de fosta centrală termică pentru care cei  doi borfași penali și trimiși în judecată din primărie au planuri. Hoție pur românească, SRI veghează și...scrie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu