marți, 2 februarie 2016

Penalul lui Florea, cu probleme și de ANI și cu acuzație de mită Coral își face campanie electorală! Gunoi românesc de la bandiții de români ascunși în biroul de imagine al borfașilor pdl!Penalul lui Florea, cu probleme și de ANI și cu acuzație de mită Coral își face campanie electorală! Gunoi românesc de la bandiții de români ascunși în biroul de imagine al borfașilor pdl!
Maior - beneficiarul hoției de un milion de euro, pentru că trogloditul de partid nu își plătea datoriile la stat nici cu mumă-sa, ins dat de EVZ cu mită…. Coral, după ședințe cu dedicații porcești conduse de individ, gagiul adus in 24 de ore în primărie de bastardul PDL pe un PFA inventat special! Insul acesta se visează urmaș la hoțiile etnice începute de banditul lui! Borfașii români aduși de bastard pentru consilierea retardatului lovesc din nou! Ce nu vă spun hoții e că dedicațiile sunt pe românii din camarilă și pramatiile de mafioți intermediari la publicitate, reparații, borfașii lui Florea din PNȚCD, PNL  sau PDL, unii cu condamnări pentru hoții!


Claudiu Maior: Bugetul Municipiului Tîrgu Mureş a fost votat! Lucrările continuă în municipiu!
Marţi, 02 Februarie 2016 11:06 | Imprimare | EmailMarime text:

După adoptarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Tîrgu Mureş urmează să înceapă lucrările de reparaţii pe străzile din municipiu. “Vreau să prezint, în continuare, programul de lucrări, intervenţii şi reparaţii pentru anul în curs. Lucrările de intervenţii şi reparaţii străzi, trotuare, parcări şi lucrări edilitare (apă-canal) în municipiul Tîrgu Mureş se derulează în baza Contractului 85/2015, contract de Acord cadru. Lucrările propuse să se execute au fost stabilite, aşa cum am mai informat, în urma inspecţiilor pe teren efectuate de personalul de specialitate din cadrul Direcţiei Tehnice şi în urma sesizărilor primite de la cetăţenii din municipiul Tîrgu Mureş. Astfel, pentru anul 2016, ne-am propus să executăm următoarele lucrări:

- Strada Constantin Romanu Vivu - reabilitarea căilor de acces la blocurile D6 şi D10, 70 mp.
- Strada Făget - repararea trotuarului existent la blocurile nr. 8 -14 şi executarea unui trotuar până la izvorul de pe strada Secuilor Martiri, 450 mp.
- Aleea Constructorilor - reabilitare căi de acces şi trotuare, 300 mp.
- Aleea Cornişa- reabilitare căi de acces şi trotuare, 2.250 mp.
- Aleea Tîmplarilor - reabilitare căi de acces şi trotuare, 317 mp.
- Bulevardul 1 Decembrie 1918 - reabilitare căi de acces şi trotuare între blocuri, 9.415 mp.

Menţionez că am să vă prezint în zilele următoare şi celelate lucrări ce urmează să se execute pe raza oraşului”, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu