marți, 2 februarie 2016

E.on se face de cacao. Nu 1010 de câștigători, ci 810, nu prin mesaj privat, ci prin…aplicație. Escrocherie sau nu?



E.on se face de cacao. Nu 1010 de câștigători, ci 810, nu prin mesaj privat, ci prin…aplicație. Escrocherie sau nu?
E.on a încercat să facă un gest frumos, să scutească o parte dintre abonați de plata facturii și le-a ieșit ceva specific românesc, cu schimbare de condiții de participare și de număr de participanți! Conform dovezilor prezentate, E.on cerea inițial să li se trimită prin mesaj privat datele persoanei care urma să beneficieze de gratuitate, povestea ei, în câteva rânduri. Mesajul poate fi citit și acum pe pagina Dăruiește lumina și se spune acolo și de 1010 premii. La vreo 8 zile distanță, cei de la E.on deschid o aplicație prin care urma să se facă înscrierile și surpriză: sunt și doar 810 premii! Unde s-au topit cele 200 știu doar cei de la E.on-ul la care statul român e încă acționar cu 49 la sută! Și, bineînțeles, în genialitatea lor, cei de la E.on nu i-au înscris în concurs pe cei care trimiseseră propuneri, așa cum li s-a cerut, din 7 decembrie, pe FB Dăruiește lumina!http://daruiestelumina.ro/.
Prostie sau escrocherie ieftină?!
Concursul original!

De Sarbatori, daruim din nou lumina si caldura celor aflati in nevoie!

De data asta, voi decideti cui. Campania "Daruieste Lumina Craciunului" pune la dispozitie romanilor darnici cate 1000 de cadouri sub forma de lumina si caldura gratuite timp de o luna.
Vorbim de 1000 de pachete a cate 200 de kwh sau echivalent in gaz, care vor fi scazuti din factura a 1000 de clienti E.ON din Romania.

E cadoul nostru, dar voi trebuie sa ne indicati cui sa-l dam. Asteptam de la voi povestea, familia sau omul in nevoie care se vor bucura in decembrie de o luna fara factura la electricitate sau gaz.

Si, pentru 10 dintre ei, gratuitatea se va intinde pe tot anul 2016, cu 2500 de kwh cadou!

Stiti deja proiectul, care a inceput la sarbatorile pascale. Atunci am dat 100.000 de kwh, acum suntem pregatiti de dublu.

Pana cand deschidem aplicatia, facem un apel aici. Nu ne trebuie decat 5 randuri cu povestea, un profil de social media (al persoanei spre care vreti sa indreptati donatia) si eventual o fotografie.

Daca persoana nu are profil aici (cum e foarte posibil cateodata), ne ajunge o adresa de email sau un numar de telefon, dar pe mesaj catre aceasta pagina, nu in public. Asigurati-va, fireste, ca e client E.ON. Si spuneti-i povestea in cateva cuvinte simple si frumoase.

Ce ziceti? Suntem Mos Craciuni impreuna pentru 1000 de familii?

Si inca 10?

Hai atunci! Asteptam aici propunerile voastre!
Concursul varianta 2, cu 200 de premii dispărute și cu condiții noi!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.