marți, 23 februarie 2016

Începutul sfârșitului pentru bandiții care au dezafiliat Craiova?



Începutul sfârșitului pentru bandiții care au dezafiliat Craiova?

O veste bună pentru fanii Universității. Cei care au dezafiliat-o și i-au furat jucătorii pot ajunge după gratii pentru furt calificat, în alt caz! Borfașii cu grup infracțional, din care au făcut parte două jeguri pușcăriașe, din fericire, una, moartă, adică jegul Țerbea, care a binevoit să moară în accident sau să se sinucidă cu elicopterul. Banditul care raporta porcului lui din primărie, jegul retardat cu mită Coral de care DNA nu mai zice nimic! Interesele hoției etnice marca Târgu-Mureș?! Și, astfel, bastardul e liber să fure în continuare!
GSP?
DIICOT anchetează dacă Mircea și Raluca Sandu au delapidat suma din conturile FRF, în perioada 2010-2014, la construcţia Centrului din Buftea.

Conform prosport.ro, pe foştii conducători ai fotbalului românesc din perioada conducerii lui Mircea Sandu îi paşte un nou dosar penal, de această dată pentru delapidare.

DIICOT anchetează deocamdată modul în care s-au folosit cele 3,5 milioane de dolari, banii primiţi de la FIFA pentru construirea bazei de la Buftea, rezultând că preţurile au fost umflate cu peste un milion de euro. Dosarul poartă numărul 76/dp/2016 şi este instrumentat de procurorul Valentin Trif.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.