luni, 7 septembrie 2020

Angajările în Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș, motiv de proces pentru refuz informații. Doar nu erau nebuni cei din primăria dată și cu mită pentru angajați în anunțurile DNA să-și anunțe rudele, bisericuțele, sectele, inșii în uniforme, rudele celor de la DNA/PNA, jandarmerie, SRI și alte bălării!


Angajările în Primăria inculpaților români din  Târgu-Mureș, motiv de proces pentru refuz informații. Doar nu erau nebuni cei din primăria dată și cu mită pentru angajați în anunțurile DNA să-și anunțe rudele, bisericuțele, sectele, inșii în uniforme, rudele celor de la DNA/PNA, jandarmerie, SRI și alte bălării!

Felicitări și atenție la legea avertizorului public care spune chestii mișto despre refuz informații, angajarea de rude și rahat de partid, bașca folosirea  bunurilor instituției pentru imaginea unor posibil pușcăriași sau deja condamnați. P.S Atenție la avocați, cine îl apără pe Florea pe instituție sau pe Maior are prostul obicei să îl apere și în penal. Banii dați pe instituție asigură și pro-bonoul pe penal, din moment ce sunt același nume?!  DNA, ceva deranj de la decont de nesimțiti și la urletele de pe scenă pentru consiliatori de consilieri, să nu credem că sunt plătiți din bani publici pentru prestări tâmpenii etnice și bilingve demne de martie 90 la academicieni ?! Atenție, DNA, doar voucherele de vacanță sunt 250.000 de euro pentru angajați! Adică banii dați de stat și reținuți 12 luni pentru prostimea neștiutoare, din supraimpozitarea tichetului de masă, ca un împrumut menit să țină escrocii români cu turismul în viață! Mită PSD pentru rahatul numit turism românesc!

P.S.2 Dosarul făcut la plângere pentru șantaj și mărturie mincinoasă, ascuns 2 ani de poliția beneficiară de cadouri de la inculpați, din bugetul local! DNA, enjoy!

 

POL ZICERE

 Primăria Târgu Mureș a încercat să ”țină secret” informații legate de angajările din instituție, dar a pierdut procesul împotriva colegului nostru, Tatár Lehel.

Consilierul local târgumureșean, Tatár Lehel, a câștigat un proces având ca obiect neconformarea Primăriei Târgu Mureș în a  da curs solicitării colegului nostru privind informațiile publice legate de angajările instituției, drepturi garantate de legea 544 din 2001 privind liberul acces la informațiile de interes public.

Instanța a dispus Primăriei comunicarea tuturor informațiilor solicitate de colegul nostru, adică:

- o listă cuprinzând toate posturile aparținând atât instituției primăriei cât și structurilor din subordine, impreună cu următoarele detalii: categoria postului (personal contractual/funcționar public), direcția/entitatea în  subordinea căreia își desfășoară activitatea, anul înființări postului, studiile necesare pentru ocuparea postului (nivelul studiilor etc.);

- informații pentru fiecare post în parte, defalcate pe lună începând cu anul 2016, după cum urmează: salariul încasat, tichetele de masă și de vacanță acordate, sumele de care a beneficiat din proiectele și programele europene cu finanțare nerambursabilă, dar și toate celelalte sporuri acordate;

- o listă cuprinzând toate posturile aparținând atât instituției primăriei cât și structurilor din subordine pe care s-au efectuat angajări de personal începând cu anul 2016, împreună cu următoarele detalii: data angajării pentru fiecare contract împreună cu informația dacă postul respectiv a existat înainte sau nu, dar și numele directiei/entității în subordinea caruia apartine postul.

Verdictul a fost pronunțat în primă instanță. Potrivit informațiilor noastre, Primăria se pregătește să conteste decizia, în ciuda faptului că nu s-au acordat daune materiale, deci nu este necesară protejarea intereselor financiare ale orașului. Se pune întrebarea, pe bună dreptate: ce încearcă să ascundă executivul?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.