miercuri, 2 septembrie 2020

DNA zice că e mișto să repari mașinile poliției târgumureșene din banii bugetului local!

DNA zice că e mișto să repari mașinile poliției târgumureșene din banii bugetului local!

În caz că ați uita ce poate puți ca protecție românache inculpat pe fapte de corupție, bani din bugetul local dați unei instituții care are mamă și tată, adică MAI. 25.000 de lei pentru care alții făceau pușcărie. Nu e în cazul rumânilor din Târgu-Mureș și a inculpaților generoși după apariția dosarelor penale via DNA. Și după cadoul ăsta poliția cu școală nu mai poate zice nimic de indicatoarele bilingve și ilegale puse de bandiții pe bani publici, nu?! 80 de bucăți, pe firmă de rumân nemenționat!



MSNEWS.RO ZICERE:

 

Experții contabili consultați de msnews pe această temă au conchis fără echivoc: e ilegal, pentru că bunul pentru care se achită reparația nu e în patrimoniul sau administrarea legală (comodatul) primăriei. Printre cei care au procedat în acest fel, ilegal, este și Primăria Târgu Mureș, care cel puțin în 2017 a decontat direct (prin plata facturilor) către firma care a efectuat reparațiile a 23 de mașini de poliție suma totală de 25.950 de lei.

 

Ce îmi spune poliția cu cadouri de la inculpații români? Că habar nu are ce reparații au făcut ăia, ce garanție, unde s-au reparat. Trageți concluziile și faceți plângerile necesare. Aici au fost banii dumneavoastră, cum spunea tatăl hoților!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.