marți, 8 septembrie 2020

Maior venit cu PFA (închis abia anul trecut, ANI!) în primăria inculpaților români din Târgu-Mureș își face reclamă electorală în ziare controlate cu publicitatea primăriei și chirii cu unul din Râciu pe PFA care anterior avea contracte pe primărie!

Maior venit cu PFA (închis abia anul trecut!) în primăria inculpaților români din Târgu-Mureș își face reclamă electorală în ziare controlate cu publicitatea primăriei și chirii  cu unul din Râciu pe PFA care anterior avea contracte pe primărie!

Doar un exemplul  2800 pe o lună pentru gagiul care îi face azi reclamă, probabil pro bono. Un fel de avocat, ca să înțelegeți, cine are de-a face anterior cu inculpații primește și misiunea să îi facă în privat imagine, apărare inculpatului. De verificat, DNA, avocații, cei care filmează pe primărie, cei care consiliază și apoi primesc bani pentru urlat pe scenă la parastasele primăriei,  cei care fac autocolante pe primărie și candidat, așa-zișii polițai care prestează rahaturi auto și pe persoană fizică și în timpul serviciului, PFA pe primărie și tot PFA pentru scris la candidat și contribuția rumânilor aduși via SRI în primărie!

https://www.tirgumures.ro/TRANSPARENTA/PRIMARIA%20TIRGU%20MURES%20SI%20SERVICIILE%20PUBLICE%20SUBORDONATE/Plati/2019/05.%20Mai/670250-01.05.2019-31.05.2019.pdf

https://www.totalfirme.ro/petre-alin-cristian-pfa-34360691

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.