joi, 17 septembrie 2020

Poliții mânjite cu speranța de protecție inculpați români din Primăria Târgu-Mureș, inculpatul Maior își face sens giratoriu după cum i se ridică!

Poliții mânjite cu speranța de protecție inculpați români din Primăria Târgu-Mureș, inculpatul Maior își face sens giratoriu după cum i se ridică!

Poate se prinde DNA de mizerii și șefii la slugile în uniforme. Bani dați pomană polițiilor, cu speranța protecție și astfel unii au pază cazan pe roți, cărat pungi în pandemie, deși poliția fără școală era subordonată poliției cu școală, tabere de pictură, revelioane porcești, apă, canal, telefonie, sindicalism sportiv, cupe fotbalistice, bani de combustibil, combustibil, reparații direcții și alte bazaconii din banii voștri și pentru adus slugi la control, mai multe sute de mii de lei pomană de la băieții cu probleme cu legea. Să le crape chipiul și neuronul de rușine? Aș!

P.S. Inculpatul nu merge pe acolo acasă? Și-a tras sens ca să nu stea cu prostimea?

p.s.2 DNA, ia bagă nasul la rude și alte specii ale casei, inși fără calificare, pe firme fără obiectul muncii și la toți prăpădiții care trag liniuțe, pun mizerii de plastic sau milioane de indicatoare la fiecare metru pătrat! Ca să știți unde se duc sutele de mii de euro și de ce bandiții banului public au furat banii voștri pe cele 80 de indicatoare ilegale, puse probabil la sugestia vreunui sereist obosit, la marșul secuilor, recunoscute ilegale de poliția română de la București, cea care nu primește pomeni din bugetul local în speranța de protecție a inculpaților!

 

 https://ardealnews.ro/2020/09/17/video-un-candidat-la-primarie-tupeu-de-bombardier-noaptea-ca-hotii/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.