marți, 22 septembrie 2020

Inculpatul Florea mulțumește probabil celor care nu au apelat la legea avertizorului public


 

Inculpatul Florea mulțumește probabil celor care nu au apelat la legea avertizorului public

Poliții locale (150 de inși) cu cadouri care miros din bugetul local (sport sindicalist, revelioane, pictură, fotbal, multe zeci de mii de lei cu speranța de protecție a inculpatului) și conduceri via SRI, la consiliere gașca etnică și de partid, decontări din banii publici pentru inși care simt nevoia să avocățească, să filmeze, să fotografieze, să facă autocolante și pe campania găștii și pe primărie, știți voi în ce ordine, condamnați ai tribunalelor militare sau civile, inși care au dat mită sau au luat mită, dosare pe infracțiuni de corupție și percheziții în primărie. Nu putea rahatul ăsta evitat cu legea avertizorului public?!

 

https://www.cuvantul-liber.ro/news/119695/61/MUL-UMESC-ANGAJA-ILOR-PENTRU-PERIOADA-PETRECUTa-iMPREUNa

Ia numărați acolo tăieri de copaci fără avize, promovarea rahatului de partid, sabotarea aleșilor pentru întreținutul pe PFA, cartel taxi cu camera taximetriștilor ca o mafie în primărie, pentru borfașul întreținut de la Siletina, dosare de corupție și pentru hoția ASA cu bani neaduși la buget de escroci, evaluări neobiective, viceprimari nașpa, poliție locală lăudată de un sereist, care nu mai corespunde altui sereist, afaceri cu ratați fără angajași, rude de bisericuțe și alte rahaturi de gen, acces blocat la informații pentru fraierii care plătesc ce au furat alții și așa mai departe. Peste 1000 de inși care au cedat  și nu au dat ratații în sesizarea pe legea avertizorului public. Cum să nu le mulțumești ălora?!

 

b) infracțiuni împotriva intereselor financiare ale Comunităților Europene;c)

 practici sau tratamente preferențiale ori discriminatorii în exercitarea atribuțiilor unităților prevăzute la art. 2;d) încălcarea prevederilor privind incompatibilitățile și conflictele de interese;e) folosirea abuzivă a resurselor materiale sau umane;f) partizanatul politic în exercitarea prerogativelor postului, cu excepția persoanelor alese sau numite politic;g) încălcări ale legii în privința accesului la informații și a transparenței decizionale;h) încălcarea prevederilor legale privind achizițiile publice și finanțările nerambursabile;i) incompetența sau neglijența în serviciu;j) evaluări neobiective ale personalului în procesul de recrutare, selectare, promovare, retrogradare și eliberare din funcție;k) încălcări ale procedurilor administrative sau stabilirea unor proceduri interne cu nerespectarea legii;l) emiterea de acte administrative sau de altă natură care servesc interese de grup sau clientelare;m) administrarea defectuoasă sau frauduloasă a patrimoniului public și privat al autorităților publice, instituțiilor publice și al celorlalte unități prevăzute la art. 2;n) încălcarea altor dispoziții legale care impun respectarea principiului bunei administrări și cel al ocrotirii interesului public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.