duminică, 13 septembrie 2020

Nici o alegere pentru primar la Târgu-Mureș fără niscaiva provocări etnice?!

Nici o alegere pentru primar la Târgu-Mureș fără niscaiva provocări etnice?!

După celebrele mizerii vandalii din alte partide vor ataca orașul, cu anunțuri în limba română de la sereistul mult prea vesel al lui Florea, după mizeriile scrise în română și neasumate de cei care put tot a băieți cu ochi albaștri, cu UDMR și PSD vor vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureș a apărut foarte convenabil atacul etnic la mașina păzită de polițaii cu 12 clase și tabere de pictură, sport sindicalist și revelioane pe banii prostimii și la mormântul lui tac-su. Iar acum s-a rezolvat și statuia evreilor. Mai sunt două săptămâni de campanie în orașul controlat strict românește. Mai rezistați la mizeriile tipice într-un oraș în care se cere votul bolnav și etnic?! Ce au pregătit sau ce pregătesc băieții cu ochi albaștri?!   




 

 

 

 

 

Soos zicere:

Persoane necunoscute au vandalizat, aseară, statuia ridicată în memoria victimelor Holocaustului din oraşul nostru. Condamn ferm acest gest incalificabil! 😡

Trecutul și viitorul ne este comun.

Respectul față de memoria  victimelor dictaturilor totalitare este în responsabilitatea noastră, a tuturor și, în acelaşi timp, o datorie morală.

Condiția de bază a conviețuirii pașnice trebuie să fie întotdeauna respectul reciproc și păstrarea demnității umane.

‼️ Fac apel la factorii responsabili pentru a-i identifica cât mai curând posibil pe cei care au comis aceste fapte și să-i trimită în fața Justiției. Vom instala camere de supraveghere în toate zonele orașului în care  se află monumente, pentru a preîntâmpina astfel de atitudini.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.