vineri, 11 septembrie 2020

DSP Mureș se mișcă ca ochii mortului când aude de radioterapie și hipoclorit


DSP Mureș se mișcă ca ochii mortului când aude de radioterapie și hipoclorit

Adică tu primești de la Ministerul Sănătății sarcină să răspunzi, din iunie, despre cum și ce se lucrează la radioterapia de stat închisă deja de 6 luni și aștepți alegerile locale sau pe Godot?! În caz că vă pasă de inșii ăștia și de ce nu au avut răspuns logic nici atunci când inculpații au udat orașul cu o porcărie albă și remanentă care duce la gândul hipoclorit și firmele lui Cojoc. Care hipoclorit nu era în lista de biocide înainte de Covid, nu?!


 

Remember:


 

 
DSP Mureș spune că pe acte Coral ar folosi dezinfectant autorizat
Oamenii recunosc că vorbesc citind procese verbale de recepție și se feresc să numească substanța minune. Nu-i nimic, am cerut la altă instituție, în baza legii informațiilor publice, să spună ce au folosit băieții protejați ai primăriei, firma Coral, dacă e la fel și în realitate și concordă și concentrațiile raportate. Nu de alta, dar banii Coral au ajuns de la Salubriservul unde nu mai e pușcăriașul iubit al găștii cu trasee la Miercurea Ciuc sau sala de ghipsare, înainte de prezentarea în fața judecătorilor, iar 400.000 de euro au udat trotuare, școli și parcuri,
Coral întoarce o parte din bani pe numitele sponsorizări ale primăriei ( Zile târgumureșene, Iglesiasm etc.) și firma a fost dată ca mituitoare la primăriile conduse de români, suficiente motive să bage nasul și DNA Târgu-Mureș, în afara perchezițiilor la maghiara cunoscută din Primăria Târgu-Mureș și la trimiterea dosarului la Cluij-Napoca.
https://insp.gov.ro/sites/Biocide/public_html/html/home2019.html

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.