marți, 29 septembrie 2020

Consiliu local cu inculpat pe fapte de corupție și cu alt angajat al primăriei etnice a lui Florea sau ce e CL după 20 de ani de pomeni pur etnice și interese personale ale consilierilor!

Consiliu local cu inculpat pe fapte de corupție și cu alt angajat al primăriei etnice a lui Florea sau ce e CL după 20 de ani de pomeni pur etnice și interese personale ale consilierilor!

Mai jos aveți lista consilierilor locali, așa cum a dat-o msnews.ro și la o privire pe fugă constatăm că au dispărut unii gen fotografi sau frizeri de pe lista UDMR, apărând în schimb fiica lui Frunda, după nume,  o doamnă fostă pe la șefia direcției de Tineret, doi pupili ai lui Florea, Pașcan și Maior, ultimul cu două condamnări ANI, două dosare penale pentru infracțiuni de corupție, primul cu nașă fostă în primărie, soția soțului de la PNA. Mai avem un fost jurnalist, un coleg de inginerie care știe ce vorbește. Rămâne de văzut dacă UDMR nu votează iar inculpatul Maior sau votează inculpatul și vine ANI să repare mizeriile făcute de gagiu. Cu primar maghiar factorul șantaj etnic pentru statui, busturi, actori maghiari pe scenă, pază, îngrijire spații verzi, reabilitare școli, expoziții și festivaluri de tradiții secuiești sau maghiare nu mai ține! Și există un Sebastian Pui consilier, dar nu e cel care a fost denunțător în dosarul bani ilegal pentru ASA cu datorii la stat și la care escrocii nu plăteau nici banii datorați bugetului local. După 20 de ani de hoție pur etnică, cu slugile maghiare care aveau afacerile lor pe primărie și CL, poate intrăm în normalitate!

P.S. Ați ghicit, nu stă Pașcan pe 500 de lei per lună de CL, insul vrea să ajugă cu gargara cu păduri cu grofi în Parlament. Iar lui Maior îi trebuie o imunitate parlamentară, după ce l-a băgat tovarășul lui în rahat și două procese, bașca mizerii sancționate de două ori de ANI.


 

 

Msnews.ro zicere

 

Astfel cei 23 de consilieri municipali din Consiliul Local Târgu Mureș vor fi următorii (cu sublinierea că doi dintre aceștia vor îndeplini și funcțiile de viceprimari):

 

    Tamási Zsolt József (UDMR)

    Portik Vilmos László (UDMR)

    Szabó Péter (UDMR)

    Frunda Csenge Orsolya (UDMR)

    Kelemen Atilla Márton (UDMR)

    Berecki Sándor (UDMR)

    Kakassy Blanka (UDMR)

    Iszlai Tamás (UDMR)

    Jakab István Attila (UDMR)

    Szabó Árpád (UDMR)

    Venczi Vidor János (UDMR)

    Horațiu Suciu (PNL)

    Ervin Molnar (PNL)

    Alexandru György (PNL)

    Bogdan Costin Voicu (PNL)

    Emil Marius Pașcan (PMP)

    Radu Mircea Pescar (PMP)

    Sergiu Claudiu Maior (Pro România)

    Călin Moldovan (Pro România)

    Sergiu Vasile Papuc (PSD)

    Sebastian Emil Pui (PSD)

    Radu Florin Bălaș (POL)

    Pápai László Zsolt (POL).

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.