miercuri, 16 septembrie 2020

Pregătiri pe banii publici, vine inculpatul și șeful de partid Maior

Pregătiri pe banii publici, vine inculpatul și șeful de partid Maior

Cum insul de la asociație e candidatul inculpatului, pus pe un loc neeligibil, ce surpriză că pe strada respectivă unii s-au dat de ceasul morții să tundă anterior iarba și gardul verde și că firma dată cu mite la primării PDL, printre care și Primăria Târgu-Mureș, unde au fost percheziții la angajați și la domiciliul celei care ar fi intermediat mită, dosar DNA care ajuns parcă la Cluj-Napoca, am numit Coralul, a dat cu momeli sau parfum de-a ei, fiind doar firma care a primit pomenile în ședințe conduse exact de Maior, ca la banii ilegali pentru ASA, cum zice DNA, ca să înțeleagă și vătriștii mereu ca bradul.  Românismul e pe mâini/dosare penale și condamnări ANI bune, bună ideea cu ghipsul la tribunal, rămâne de văzut răii de la UDMR cu ce-l mai șantajează, atacă subliminal și avem încredere că băieții veseli știți voi de unde știu mai bine cum e cu răul de maghiar care vrea să conducă și să fure ce a furat și ce poate fura orice român neaoș. 

P.S. Pomana pentru Coral e exact taxă de...habitat! Vedeți cum se traduce, fiind și taxă specială, care se încasează separat și cât e pomana pe un an! Și vedeți cum dă firma înapoi la primărie, ceva mărunțis, pe concerte, iglesiași și alte mizerii de gen, pe ceva ce numesc ei ...sponsorizări. Circuitul banului în natură. Ce, voi nu ați da sponsorizare dacă vi se dă pleașcă? 

P.S. 2. Se pare că inculpatul român a venit cu mașina proprie, aia cu lipici la maghiarii care dau cu piciorul în ea și pe banii publici gagiul are protecția asigurată, nu ca fraierii de români și fraierii de maghiari diabolici și în șut. Cine a fost șoferașul, nu se știe, că doar nu era vreunul în uniformă de polițai local, cum zic răii care fac plângere la DNA și DNA nu ar zice încă nimic.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.