vineri, 4 septembrie 2020

Ce s-a ales, DNA Târgu-Mureș, de mita care ar fi fost luată de Florea pentru fiu-su?!

Ce s-a ales, DNA Târgu-Mureș, de mita care ar fi fost luată de Florea pentru fiu-su?!

În caz că nu știați, ANI l-a prins a doua oară cu potlogării etnice specifice pe Maior, așa că pupilul lui Florea s-a dat la fund 3 ANI și abia a scăpat de răcoare după ce a prestat episodul ghips în fața judecătorilor care trebuiau să lămurească de ce a luat ăla legătura cu angajații din primărie, deși era verboten.  Fapt pentru care Florea s-a sacrificat în ziua în care DNA a anunțat că îl verifică pentru mită luată de la Musgociu pentru fiul lui Florea cel cu bătaia luată la bar, pe vremuri și șoferul de mai târziu.

Cotidianul.ro zicere

Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, și-a anunțat, miercuri, candidatura pentru al cincilea mandat de primar, în aceeaşi zi în care DNA a anunţat urmărirea lui penală pentru luare de mită.

Ziare.com

Potrivit procurorilor, in 30 iunie 2011, in baza expunerilor de motive ale primarului Dorin Florea, au fost emise noua hotarari ale Consiliului Local, avand ca element comun realizarea proiectului "Prelungirea Caii Sighisoarei in doua directii", proiect in care era direct interesat omul de afaceri Mircea Nicolae Musgociu, in contextul unor schimburi de terenuri cu municipiul Tirgu Mures.

 

Ulterior, in 9 decembrie 2011, intre o firma reprezentata de Musgociu si fiul primarului din Tirgu Mures a fost incheiat un contract de vanzare-cumparare avand ca obiect un apartament (suprafata utila de 159,99 de metri patrati) situat in acelasi oras in schimbul sumei de 74.000 euro plus TVA.

 

In 30 martie 2015, Dan Aurel Florea a vandut locuinta respectiva, achizitionata la un pret subevaluat, contra sumei de 130.000 euro.

 

In cursul anului 2013, actionand in aceeasi maniera, suspectul Dorin Florea a continuat sa sprijine afacerile si interesele financiare ale lui Mircea Musgociu privind necesitatea achizitionarii din proprietatea omului de afaceri a suprafetei de teren de 1.415,36 de metri patrati, situat in Targu Mures, zona Caii Sighisoarei (fosta Livada Pomicola Tirgu Mures).

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.