joi, 24 septembrie 2020

Băieții cu ochi albaștri, faza cu fluturașii sau manipulări etnice tipice Târgu-Mureșului

 

Băieții cu ochi albaștri, faza cu fluturașii sau manipulări etnice tipice Târgu-Mureșului

Nu mai sunt vandalii care atacă imaginar și la bețivăneala uniformei, noaptea, în campania lui Florea, nu mai sunt autocolante cu UMF și PSD vor vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureș, nu mai sunt telefoanele imaginare și maghiare, acum sunt fluturașii cu Florea care candidează. Sigur că da, băieți cu ochi albaștri și niscaiva bilingvi ai casei de comenzi, populația e proastă și crede demențele inventate de un românache care vorbește și de... secte în casa... spânzuratului.

Apropo, acum 4 ani doar ANI ne-a salvat de Maior, ins pe care inculpatul Florea îl antrena și îi spăla imaginea. Ins votat ilegal viceprimar, adus pe PFA  făcut cu două zile înainte, cu potlogării duble și sentințe ANI.   

https://flux24.ro/mures-dorin-florea-acuza-fluturasi-otraviti-nu-candidez-la-primaria-targu-mures-aici-candideaza-claudiu-maior/

 

P.S. S-a prins și Soos, rețineți că proștii sunt mereu consecvenți, ei știu că steagul Ungariei e roșu-alb-verde, pe verticală. Or fi din specia prostălăilor pentru care 15 martie e ziua Ungariei?! Cineva să le spună prostălăilor din servicii că pe la 1848 și steagul românesc era cu culorile pe orizontală, după regulile revoluționare, culori egale. A venit alt prost și le-a transpus greșit, pe verticală, sucind culoarea de la lance, astfel că fraierul de român cântă de roș-galben-albastru, când de fapt e albastru-galben-roșu.

 

Securiștii vechi și noi. Ce s-a schimbat? Ăștia noi au învățat să copieze un text în limba maghiară. Aproximativ. Ce n-au reușit? Să facă diferența între steagul maghiar și cel italian. Aproximativ italian. 😂 Stai jos, trei! Concluzii:
👉1. Nici provocările nu le mai pot face băieții ca lumea 😔
👉2. Reintroducerea geografiei ca subiect obligatoriu de bacalaureat 😎

  




 

Patria a priori, cum ar zice niște tineri pensionari

Foto Radu Bălaș


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.