luni, 28 septembrie 2020

Târgu-Mureș scapă de mafia etnic românească, de condamnați cu suspendare și trimiși în judecată pe fapte de corupție, de politruci ordinari în primărie cu texte care put a ochi albaștri și de sectă pusă pe supt banul public!

Târgu-Mureș scapă de mafia etnic românească, de condamnați cu suspendare și  trimiși în judecată pe fapte de corupție,  de politruci ordinari în primărie cu texte care put a ochi albaștri și de sectă pusă pe supt  banul public!

După 20 de ani de demență etnic majoritară dusă la extrem, cu atacuri ordinare la adresa maghiarilor și rromilor și de sfidat românii care nu erau pupincuriști de gunoaie, cu discriminări până și la adresa persoanelor cu handicap, cu săpat de aleși legali pentru a aduce șoferi, zdrențe, traseiste sau semi-analfabete și de reșapat gunoaiele etnice via servicii, cu condamnări civile și militare și via MAI și MApN, bașca mitele în primărie, cum spune DNA. După 20 de ani, cum zicea Dumas, orașul cunoscut al florilor răului etnic e iar al oamenilor, nu al mafiei românești, nu al escrocilor care își cumpără protecție de la uniforme, din bugetul local și nu al viermilor care pupincuresc gunoi românesc pentru o masă la revelionul ilegal al poliției locale sau la cel al șefilor de asociație, nu al oamenilor controlați de servicii și odioși zburați din servicii, nu al presei șantajabile și foste, care minte, manipulează și semnează cu retardat demențele scrise de unii care put a băieți cu ochi albaștri, din nefericire puși pe rezolvat imaginea contracandidaților de rumâni. Fără taxă de protecție de mâine? Fără pomeni date unor neterminați doar pentru că sunt într-o sectă, camarilă, etnia care trebuie să folosească banul public și întorc banii ca... sponsorizări în primărie, gen Iglesias sau Zile? Fără guriști și urlători, pe motiv rahat cultural de partid sau uniformă, fără... pozari... filmători, PFA-iști, avocăței și alte specii de românache care primesc anterior banii publici ai Târgu-Mureșului pentru a presta probabil pro-bono, la ce bani publici au umflat de la inculpați, cu plăcere, DNA? Fără mite electorale pentru pensionarii îndobitociți cu votul etnic? Fără rude inepte cărate de prostălăii cu carnet de partid  la instituții controlate etnic și cu partidul cu hoți? De azi, Târgu-Mureșul se trezește din coșmar! Un fel de A.D. 0! Doamne ajută!

 

P.S. Nu uitați, totuși, că Soos a fost și el în povestea bani ilegal pentru ASA și doar faptul că DNA scos consilierii de la complicitate i-a dat posibilitatea să nu stea în aceeași boxă cu Maior! Și nici Theodora nu a fost una mai cu curaj în fața inculpaților, prietenii știu de ce. Iar despre individul venit cu nașa în primărie, care vroia primăria nici nu are rost de pomenit1

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.