sâmbătă, 19 septembrie 2020

Niște escroci români au distrus sistemul centralizat de termoficare în orașul hoției târgumureșene. După 10 ani o centrală termică devine ...arhivă!

Niște escroci  români au  distrus sistemul centralizat de termoficare în orașul hoției târgumureșene. După 10 ani o centrală termică devine ...arhivă!

Acum 10 ani interesele unor escroci români care vroiau mii de centrale pentru săraci din banii fraierilor care au votat ca să nu vină maghiarul și să fure ce fură românul și interesele pentru sute de alte centrale la spitale, școli, creșe, grădinițe și așa mai departe au pus pe butuci sistemul centralizat de termoficare. Trebuie să vă debranșați, spuneau jegurile și au distrus ce înseamnă termoficare și DNA încă nu a făcut dosar nici pentru rahatul de firmă etnică cu milioane de euro cadou de la borfașii români, prin credit pe oraș! O centrală, din centru, a fost și dărâmată pe 50.000 de euro din banii publici, nici un dosar penal pentru escrocii români. Se zice că unele firme au ajuns pe medici puțin morți azi, care votau pentru descreierați români sau la cei care dădeau mită în primărie, pe familion, cum zice DNA sau pe inșii din alimentație publică. O centrală a ajuns probabil cu o utilitate normală, este vorba de cea de pe Gheorghe Coșbuc, stradă celebră pentru bețivăneli în uniforme și cu retardați aferenți. Aici se va deschide o arhivă, firma fiind  Centrul General De Arhivare Srl, cu un ins Negoș Horațiu la butoane.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.