miercuri, 16 septembrie 2020

Poliția fără școală păzește primar în Timișoara. Să ghicim cum e la Târgu-Mureș?

Poliția fără școală păzește primar în Timișoara. Să ghicim cum e la Târgu-Mureș?

Oraș din urmă în care polițaiul fără școală păzește bolidul alesului neamului și cel al alesului alesului neamului? Să ghicim ce indivizi au nevoie de polițaii ăștia slugarnici și controlați de ex-sereiști cu idei, ca să fie prestatori și de cărat plase în carantină, acolo unde se afișează inculpatul în campania electorală? Să spunem ce primesc în schimb, din bugetul local, de la revelioane, sindicalism sportiv, pictură, fotbal? Să ghicim de ce polițistul anului e mișto pentru un ex-sereist și nasol pentru alt ex-sereist, pe motiv că face... farse colegilor? DNA, ceva deranj la cei 150 de inși nu în slujba târgumureșeanului de rând, unii cu bani nemeritați pentru 12 clase și cu norme de hrană de 3 ori mai mare, ca pensionari, decât un om normal?

 

Libertatea dixit:

Din povestirile polițiștilor locali, primarul a transformat instituția în gardă de corp. La fiecare plimbare prin oraș, edilul-șef este păzit de agenți. Unii sunt în uniformă și sunt plasați în puncte strategice, pe unde trece Nicolae Robu, iar alții sunt ”în civil” și puși să păstreze distanța.

Citeşte întreaga ştire: Peste 150 de polițiști locali din Timișoara reclamă că nu le sunt plătite orele suplimentare și că sunt umiliți: ”Îl păzim de ani de zile pe domnul primar”

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.