vineri, 9 martie 2012

De 8 martie femeile au fost invitate la bazin de gașca veselă din primăria Târgu-Mureș. Doar e an electoral. Desigur, gașca nu a intrat la apă.

De 8 martie femeile au fost invitate la bazin de gașca veselă din primăria Târgu-Mureș. Doar e an electoral. Desigur, gașca nu a intrat la apă.
După ce a pompat sume incredibile în Week-end, complex de agrement care e și obiectul unui proces pierdut de primărie cu Toader Moga de un milion de euro, dacă ne mai amintim,  prin reparații la bazine de milioane de euro, prin  pișcotări, prin cumpărat aspiratoare subacvatice și așa mai departe, pe firme cunoscute ca abonate la primărie lui Florea, după ce a cumpărat balon de 200.000 de euro de la firmă nou înființată, după ce a inventat intrarea liberă pentru galeria lui FCM și plata a 5 lei pentru fraierii care nu urlă pentru  galeria echipei din campania electorală a lui Florea și care nu vor plajă, doar să bea o bere pe terase,  gașca veselă din primărie încearcă și să atragă simpatia femeilor, invitate să meargă o zi gratuit la baie! Șmecherii care au inventat în an electoral cursul de înot pe banii târgumureșenilor, dar cu transport  cică gratuit, din bani publici, pe firma cunoscută ca fiind a pedelistului, cei care au inventat supravegherea video la bazin, ca să mai vândă și alt falit niscaiva camere de supraveghere –afacere de milioane de euro ale pedeliștilor din țară – au mai bifat o afacere de imagine, cum a fost și chematul la polivalentă la spectacol… gratuit cu abonata Holograf, dar pe zeci de mii de euro ai prostimii. Până la alegeri mai există suficient timp pentru alte asemenea acțiuni de imagine și pentru propagandă electorală: petreceri la Țerbea, transport… gratuit cu Siletina, intratul gratuit la Zoo  și la cinema Arta sau la discoteca primăriei din răposata Casă a tineretului, chematul la chef a șefilor de asociație puși de ilegalul știți voi care să facă rost de semnături pentru parcările firmei Senin, asfalt și pișcoturi cu garanția de un an, locuri de joacă pentru copii, organizarea de meciuri de fotbal cu tembelii de șefi de asociație de proprietari care se cred apreciați pentru că tovarășul de partid și angajatul lor le permite să calce iarba sintetică odată cu ei. Desigur, niște tichete cadou pentru profesori pe Real și tichete de reducere pentru ochelari de soare și bijuterii pentru comunitari și alți angajați ai primăriei nu ar trebui să lipsească din oferta de campanie electorală adresată celor care votează, specific Târgu-Mureșului,  etnic.

Cu prilejul zilei de 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş invită cu drag, între orele 08-20, toate doamnele şi domnişoarele cu domiciliul în Tîrgu-Mureş, cu vârsta de peste 18 ani, la Bazinul Olimpic acoperit din complexul „Week-End”, unde vor beneficia de ACCES GRATUIT în această zi specială. Este o mare bucurie pentru Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş să ofere acest cadou tuturor doamnelor şi domnişoarelor, care îndrăgesc înotul şi sportul în general. Atmosfera din incinta Balonului ce acoperă Bazinul Olimpic este una plăcută, tropicală, apa având o temperatură de 31 de grade Celsius. De 8 Martie, Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş vă aşteaptă cu drag la Bazinul Olimpic acoperit din complexul Week-End.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Tîrgu-Mureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.