marți, 20 martie 2012

Pungașii banului public au lovit din nou: 70.000 de euro pentru 55 zile lăcătușiene. La echipa inventată în campanie electorală pentru gașca PDL, susținută din bani public și care este continuatoarea secției de fotbal a lui… AS Sânnicolau Mare (Viorel Duru dixit)


Pungașii banului public au lovit din nou: 70.000 de euro pentru 55 zile lăcătușiene. La echipa inventată în campanie electorală pentru gașca PDL,  susținută din bani public și care este continuatoarea secției de fotbal a lui… AS Sânnicolau Mare (Viorel Duru dixit)
Geniile administrării banului public pe afaceri private au lovit din nou, conform prosport, făcând un cadou de 70.000 de euro lui Lăcătuș, brașovean ca Florea și Țerbea, desigur, foarte întâmplător în alegerea găștii.  La o echipă care a fost inventată în campanie electorală (cum clama Maior), adusă prin afacere cu primarul PDL din Sânnicolau Mare, care nu a stat 3 ani în divizia B pentru că au inventat sintagma secție de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare (declarațiile lui Viorel Duru, de la licențiere), pentru a pune mâna pe banii de televiziune și pentru a se pompa banii publici în stadionul lui Maior. Referitor la ultima afacere, să dai licențe de divizie echipei care își cumpără prin partid locul și  se scuză că este continuatoarea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare și să mai și ceri licențiere curată Craiovei sau Bistriței e dovadă de jeg. Afacerea de 70.000 de euro pentru 55 de zile, adică, așa cum scria Ionel Albu pe blogul său, afacere de 1.300 de euro pe zi!. Așadar, Lăcătuș a lua de la echipa ținută cu bani publici 54 de euro pe oră, chiar și când antrena brașoveanul în somn! Desigur,  Lăcătuș e antrenor de umplutură, nu vreun mare performer, din păcate.  DNA, pe când un control despre cum se cheltuiesc banii la FCM, pe verificarea firmelor care primesc banii prin afaceri de sport cu Primăria Târgu-Mureș (futsal  și baschet pe amici Țerbea și Borșan) și verificarea respectării normelor contabile, dar nu numai, la afacerile comerciale de la stadioane?
Forţat de şefi, Lăcătuş şi-a pus semnătura pe rezilirea contractului, urmând să încaseze 70.000 de euro pentru cele 55 de zile în care a stat la cârma FCM-ului. Ardelenii au demis astfel al treilea antrenor, după Selymes (două puncte obţinute în patru meciuri) şi Trombetta (opt puncte obţinute în şase partide). Lăcătuş nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei. http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/a-21-a-schimbare-sefii-de-la-targu-mures-l-au-demis-pe-lacatus-noul-antrenor-e-sabau-care-va-redebuta-joi-cu-steaua-9412388

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.