marți, 27 martie 2012

Televiziunea viitorului președinte al României rămâne fără licență întreagă. Șoc și groază, CNA trăiește ! Citeste mai mult: Televiziunea viitorului președinte al României rămâne fără licență întreagă. Șoc și groază, CNA trăiește !

Televiziunea viitorului președinte al României rămâne fără licență întreagă. Șoc și groază, CNA trăiește !

Televiziunea viitorului președinte al României rămâne fără licență întreagă. Șoc și groază, CNA trăiește !
După lupte seculare și după n încălcări ale normelor CNA care stabilesc exact ce e aceea propagandă în afara campaniei electorale, instituția care are rol de a normaliza activitatea media în audio-vizual a rupt pisica OTV! O pisică nesimțită, jegoasă, care credea că poate să își facă treaba unde are chef și care îl încoronase pe un fost cercetat pentru mită ca…viitorul președinte al României! Aviz amatorilor de propagandă ordinară și poate că CNA vede și posturile puterii care atacă cu nesimțire de propagandă ilegală opoziția, candidații ei sau folosesc casete filmate pe bani publici, pentru instituții publice,  prin învârtelile unor șmecheri din PDL și cum alți gangsteri portocalii fac reclamă electorală pe materiale semnate biroul de presă al primăriei la televiziunile și posturile de radio de partid. Asta pentru că CNA  nu poate să se implice în presa scrisă, acolo unde jegul PDL este și mai mare, cu funcționari ratați și rubedenii de ratați făcând reclamă electorală pe instituție, ca la Târgu-Mureș sau aiurea - dar care este decontată din bani publici – sau în găinăriile cu Studcarduri și alte programe de făcut campanie electorală neterminaților din partidul democrat- liberal.
. Astfel, potrivit hotărârii CNA, postul OTV mai poate emite până pe 28 septembrie.

Sancţiunea - cea mai severă pe care Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) o poate aplica conform Legii audiovizualului - a fost propusă de Valentin-Alexandru Jucan, membru al CNA, şi a fost adoptată cu şapte voturi "pentru" şi unul "împotrivă".

De asemenea, sancţiunea a vizat mai multe emisiuni difuzate pe OTV în lunile noiembrie, decembrie 2011 şi ianuarie 2012. În această perioadă, pe OTV au fost transmise, sub diferite forme, mesaje de publicitate politică pentru "viitorul preşedinte al României" Dan Diaconescu, dar şi pentru formaţiunea politică pe care acesta o conduce - Partidul Poporului.(Jurnalul Național)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.