sâmbătă, 10 martie 2012

România evită creșterea frustrărilor rasiste prin votul care a trimis Mandinga la Eurovision Citeste mai mult: România evită creșterea frustrărilor rasiste prin votul care a trimis Mandinga la Eurovision


România evită creșterea frustrărilor rasiste prin votul care a trimis Mandinga la Eurovision
Nu a fost să fie piesa cu versuri în rromanes, ci piesa de manelist. Adică piesa lui Ioniță. Maneaua lui modernă, interpretată de Mandinga, s-a bucurat de voturile poporului, în timp ce juriul  a votat cu piesa cu adevărat interesantă, Șun-ta, cu Electric Fence. Cum avem o mulțime de maneliști înfocați și o mulțime de rasiști pe măsură, rezultatul votului prin SMS era de așteptat.  Dar priviți ce au putut înainte de concurs mințile odihnite ale rasiștilor din România, așa cum apar textele pe forumuri și pe bloguri:


Da, pe noi, românii, ne reprezintă o hipioată umflată care cântă ţigăneşte…

Dacă limba română le impunea limite…nu ai ce să discuţi cu astfel de personaje. Ţigăneasca nici nu e chiar limbă, ci un mod croncănit de comunicare primitivă, dovadă că plăcuţele bilingve pe care le doreau pe undeva prin Mehedinţi nu au putut fi montate fiindcă nimeni nu ştie cum se scrie în ţigăneşte. De ce oare?

Aş vota cu multă plăcere trupa aceasta, dacă întrebarea ar fi: “doriţi ca membrii trupei să fie pedepsiţi pentru că sunt nişte hipioţi proşti, unelte ale lui Soros care vrea să facă România să pară o ţară de ţigani?”

Buna melodie !Buna de aruncat la gunoi !Si toti cei care vorbesc limba asta jegoasa aruncati pe langa ea.

e ceva normal pentru Romanica sa iasa in fatza cu tot ce are mai rau, mai bine zis cu tziganimea, dehh, ei urla mai tare, si a “are mai tupeu”.

am ajuns un popor de stancutze, si de poponari
hm...acum ne ascundem dupa deget. Pana acum eram .. Rrominica...rromani...tigani ..etc si brusc ne este rusine. Cand ne denigram ca natie ...nu ne este rusine ? Daca mergem cu "Temisan" ..ce ..nu ne mai considera Europa tigani ? Nu ne mai autointitulam Rrominica ? Nu as putea vorbi de rasism, de exenofobie ci de prostia romanului. Ce are piesa asta ? De la "tigani" avem de luat numai rele ? Romanii nu-s rai ? Romania ...tara de absurzi

Minoritarii sunt ca paduchii, ies tot timpul in frunte!Frustrari ale genomului etnic!

inca un motiv sa zica europenii despre noi ca suntem tigani … bv baieti tot asa ;)
Vă dați seama ce ar fi scris dezaxații ăștia rasiști dacă piesa respectivă se califica la Baku?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.