luni, 19 martie 2012

Remember: Inșii care au distrus Craiova, cu doi foști pușcăriași în rândurile lor (Dragomir și Țerbea) - puși la colț doar de Gazeta sporturilor și, în special, de Ovidiu Ioanițoaia



Remember: Inșii care au distrus Craiova, cu doi foști pușcăriași în rândurile lor (Dragomir și Țerbea) - puși la colț doar de Gazeta sporturilor și, în special, de Ovidiu Ioanițoaia
GSP.RO DIXIT: 28 FEBRUARIE 2012.
Pe 20 iulie 2011, Universitatea Craiova a fost exclusă din fotbalul românesc în urma unei şedinţe de Comitet Executiv conduse de preşedintele FRF Mircea Sandu. Acesta s-a ferit să pună la dispoziţia presei stenograma întîlnirii, însă aceasta a ieşit acum la iveală dezvăluind dialoguri incredibile care descriu cum funcţionează de fapt fotbalul nostru.



Mircea Sandu despre Marian Iancu, în contextul retrogradării Timişoarei: "L-am regulat, adică sînt mai tare în ceea ce mă priveşte, şi i-am tras-o şi lui, ca persoană". Citeşte reacţia patronului Timişoarei AICI!

Acelaşi preşedinte FRF îl asigură pe Vasile Avram că funcţia lui nu e în pericol şi că "dacă îşi face treaba bine o să îi propun un nou mandat". Reacţia lui Dumitru Dragomir: "DACĂ PERSISTĂ SĂ FIE AŞA DE COARDĂ, DA" Citeşte aici comentariile lui Dragomir pentru GSP!

Mircea Sandu afirmă şi repetă: "La Liga 1 obligatoriu delegările le face preşedintele comisiei". Vasile Avram, în dosarul Mită în elicopter, acuzat că a primit mită pentru a delega arbitri agreaţi pentru FC Tg. Mureş, a declarat că nu el făcea delegările la Liga 1!

Mircea Sandu l-a sunat pe viceprimarul Timişoarei: "i-am spus că o să solicit Curţii de Conturi un control prin care să ştim şi noi, cetăţenii, cum s-au cheltuit banii, milioanele acelea din ultimul an sau din toţi anii, de către clubul FC Timişoara. Reacţia a fost: "Domnule, mă nenoroceşti!". Am tăcut, n-am mai ieşit pe nicăieri"

Mircea Sandu este cel care a propus excluderea Universităţii şi nu suspendare ei, asigurîndu-i ABIA DUPĂ VOT pe membrii CEx că nu există nici o presiune, e dreptul fiecăruia să voteze cum doreşte

Mircea Sandu ştie că Radu Petrescu e cel mai bine văzut arbitru român la UEFA şi mărturiseşte că i-a spus arbitrului Alexandru Deaconu: "Tu, dacă te formezi bine, peste 7 ani poţi să candidezi la funcţia de preşedinte al Comisiei"

Motivele incredibile pentru care Mitică Dragomir a propus ca Juventus Bucureşti să ia locul Craiovei în Liga 2: "În prezent, Bucureştiul nu are nicio echipă în Liga a II-a. V-aş ruga să ţineţi cont că e un mort în familia lor, ştiu eu, e un caz deosebit, şi să ţinem cont că această echipă a promovat jucători la echipa naţională în decursul anilor"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.