luni, 5 martie 2012

Propagandă pentru Florea și Maior până și de Mărțișor, Primăria Târgu-Mureș - la fel de nerușinată




Propagandă pentru Florea și Maior până și de Mărțișor, Primăria Târgu-Mureș - la fel de nerușinată

Cum prostovanii din Primăria Târgu-Mureș nu au învățat încă că au un viceprimar maghiar,  pe care nu îl promovează, ei pupând-o  doar pe cea a pedeliștii Maior și Florea (calea politică, desigur), desigur că pe siteul primăriei  sunt promovați doar românii. Așadar băieții cu etnia corespunzătoare au parte de reclamă și de propaganda de partid aferentă, pentru că inșii respectivi sunt aleși din partid, nu profesioniști, sunt prezențati cu funcții obținute politic și  nu sunt simpli cetățeni în timpul lor liber atunci când împart mărțișoare. Citiți și cruciți-vă și așteptați-vă la golăniile cunoscute în campania electorală, semnate birou de presă al primăriei, plătite, desigur, din banii publici (DNA, dormi), pentru a nu câștiga, doamne ferește, în vreun fel, dușmanul de clasă de la UDMR!



La început de primăvară

Târgumureşencele au primit flori şi mărţişoare

Soarele timid al celei dintâi zile de primăvară calendaristică i-a găsit pe edili în centrul municipiului, unde au dăruit flori şi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor.

 Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, şi viceprimarul Claudiu Maior nu au „abdicat” nici în acest an de la obiceiul, statornicit deja de ani buni, de a se întâlni, la 1 martie, cu reprezentantele „jumătăţii frumoase a lumii”, cărora le-au urat sănătate, împliniri şi o primăvară frumoasă, cu soare din plin.

„Am afirmat mereu, şi îmi menţin părerea, că târgumureşencele sunt frumoase,  elegante şi sensibile, de aceea le preţuim şi le iubim”, a declarat primarul municipiului, în timp ce viceprimarul Claudiu Maior este de părere că „doamnele şi domnişoarele din oraş  ar merita câte o floare în fiecare zi”.

Gestul edililor a fost răsplătit de către destinatare prin cuvinte de mulţumire şi apreciere, însoţite (şi) de… bujori în obraji.

Sfânta nerușinare care îi caracterizează pe politrucii din primărie, care și publică pe siteul instituției pe bani publici pupăturile de dos aferente, se face remarcată și în textul următor. Oamenii normali se pot întreba, desigur, cum de școala, care era apolitică, devine politică când elevii sunt trimiși să ducă mărțisoare....conducătorului iubit din PDL! Inșii sunt prezenți cu funcțiile în care au fost aleși sau numiți politic, astfel că prostovanii de la școlile respective și politrucii din primărie ar trebui să fie mai atenți. Dar nu te poți aștepta la nimic bun de la golanii care dau tichete cadou profesorilor în ultima zi de campanie electorală sau îi încolonează pe copii pentru a sorcovi pedeliștii din primărie, motiv ca diverși șmecheri să facă afaceri de sute de mii de lei pe pachețele pe care le primesc copiii din bani publici și pe pupătură în fund de partid. Despre obiceiul care spune că sunt  colindați gospodarii care pun pe masă din banii lor bunuri nu are rost să discutăm, atâta vreme cât niște jigodii de partid au transformat colindul într-o afacere de dat mii de pachețele din banii fraierilor de părinți cărora nu li se cere acordul nici ca progeniturile lor să fie folosite la acțiuni de propagandă, care vor fi regăsite în materiale de campanie electorală și de salvat diverși inși abonați la banul public.     







Joi, 1 martie, elevii de la mai multe unităţi de învăţământ din oraş au oferit mărţişoare primarului dr. Dorin Florea şi viceprimarului Claudiu Maior. Ineditul constă în faptul că micile simboluri ale primăverii au fost confecţionate chiar de şcolari, în timpul lor liber. Este lăudabil faptul că, într-o lume atât de zgomotoasă, care pare să se îndepărteze tot mai mult de valenţele estetice, copiii ştiu să făurească şi să dăruiască frumosul. Iar unde sălăşluieşte frumosul, sălăşluieşte şi binele – au apreciat edilii oraşului.

P.S.Mărțisoarele se dau femeilor sau s-a schimbat obiceiul de când cu nesimțiții portocalii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.