vineri, 2 martie 2012

Maestrul Ioanițoaia - singurul căruia îi pasă de furtul licenței și a jucătorilor Craiovei


Maestrul Ioanițoaia - singurul căruia îi pasă de furtul licenței și a jucătorilor Craiovei
Siteul gsp.ro a găzduit în această săptămână un articol semnat de maestrul Ioanițoaia referitor la dezafilierea Craiovei. Se pare că maestrul e singurul ziarist căruia îi pasă de club și se zbate pentru adevărat contra pramatiilor de pușcăriași, de anchetați de DNA, de acuzați ca fiind mituiți și mituitori, de rude după sistemul mafiot, dacă te încuscrești cu mine nu mă poți turna, cu găinari  PDL cu inteligența discutabilă dar cu tupeu la băgat banii pe firmele lor, chiar dacă ocupă și funcții publice, precum  și alți ratați analfabeți aproape care trag sforile în gunoiul numit fotbal românesc. Un om a fost furat, i s-au furat jucătorii, nimeni nu iese în stradă pentru hoție, dar strigă toți jos corupția și jos Băsescu! Pe când curățenie în haznaua numită fotbal și când vor face pușcărie gunoaiele care au întinat fotbalul, au păgubit statul, au târât federația în afaceri de birt și telefoane date de șmecherași cu sau fără experiență la mititica?
Cu Craiova cum rămîne?!

February 28th, 2012 | CRAIOVA, Fotbal intern

A părută ieri pe site-ul Gazetei, stenograma ședinței Comitetului Executiv al FRF din 20 iulie 2011, în care s-a hotărît retrogradarea Timișoarei și dezafilierea Craiovei, a spulberat orice dubiu privind legitimitatea votului respectiv, corectitudinea lui. Ajunge să parcurgi textul cu pricina pentru a te convinge imediat că întreaga acțiune, premeditată, instrumentată și patronată de Mircea Sandu, a constituit o răzbunare. Un abuz. O mîrșăvie.

Deranjat de faptul că Marian Iancu și Adrian Mititelu, finanțatorii cluburilor amintite, îndrăzniseră să-l înfrunte, adevărat, proferînd uneori și injurii, președintele Federației a decis să-i învețe minte pe cei doi, să le demonstreze cine e el și cîtă putere are. Secondat de yes-menii din CEx, obișnuiți să ridice mîna la comandă ori de frică, firește că Nașu’ și-a atins scopul. Numai că extrase din cuprinsul stenogramei îl incriminează în mod evident, ba îl pun și într-o situație incomodă, chiar cu implicații penale!!!! Afirmînd despre Iancu că “l-am regulat… i-am tras-o și lui, ca persoană”, e la mintea cocoșului că nu la aplicarea Regulamentului se referea Mircea Sandu, ci la satisfacția de a-i fi dat o lecție investitorului timișorean, de a-și fi umflat mușchii!

Altminteri, n-ar servi la nimic comentarea pe larg a limbajului folosit de mahării fotbalului românesc. Din rîndul cărora președintele LPF, Dumitru Dragomir, îl numea în public “coardă” pe Vasile Avram, șeful de-atunci al arbitrilor, citiți și cruciți-vă!

Deși Timișoara a fost trimisă la matineu, dar e aproape de promovare, cazul ei pare ca și rezolvat. Dacă FRF și LPF, mumă cu unii, ciumă cu alții, nu-i vor găsi iar noduri în papură, Poli va reveni în Liga 1 și visul ei urît va lua sfîrșit.

Persistă însă întrebarea, deocamdată fără răspuns, ce se întîmplă cu Craiova?! Rezultă din stenogramă că același Mircea Sandu a îngropat-o în clipa în care a propus direct excluderea, cu toate că ar fi putut cere, pînă la convocarea Adunării Generale, numai suspendarea Științei! Merită insistat, cu Universitatea cum rămîne în contextul în care s-a dovedit că Mititelu n-a chemat în judecată Federația și, ca atare, desființarea echipei alb-albastre s-a făcut aiurea, forțat, samavolnic?! Tocmai pentru că FRF nu suflă un cuvințel despre asta, ar fi de datoria ei să explice în ce fel intenționează să-și repare greșeala. Înscriind-o pe Craiova în B la toamnă sau cum? Proxima Adunare Generală, a cărei programare se amînă la infinit, n-ar avea ce să valideze și nici ce să infirme atîta vreme cît votul exprimat pe 20 iulie 2011 în Comitetul Executiv a plecat de la o premisă falsă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.