marți, 1 martie 2016

Bandiții lui Florea și interesele penalilor pe slugile din asociațiile de proprietari



Bandiții lui Florea și interesele penalilor pe slugile din asociațiile de proprietari
Pentru prostimea șantajată și care trebuie să plaseze câte 10 abonamente la gunoiul ASA/FCM și să bea cu porcii lui Florea în mijlocul străzilor: mergeți la DNA. Știm că sunteți șantajați cu autorizarea de hoții lui Florea, dar sunteți plătiți de cetățeni! Când mai vine hoțul cu mita Coral întrebați-vă ce sensuri unice face porcul pentru asfalt și pișcot Valpet-Astor, ce proiectări vrea Cătană, ce hoție pe parcări Senin are borfașul lui Florea, ce indicatoare mai vrea jegul etnic pe Kiss Unicum, ce spații verzi are de decontat pentru îngrijire lepra de român sau maghiar! Verificați și containerele de gunoi pe dedicații ale scursurilor penale din primărie și PDL, banii publici primiți cadou de intermediarul Cătană de la porcii penali și dați fără licitație la  jegurile Știi TV și Antena și ratații comuniști din presa scrisă. Verificați, dacă nu sunteți doar slugile lui Florea, pe ce bani publici faceți revelioane ale șefilor de asociație și jucați fotbal cu fundașul inept al lui Florea. Verificați și tăierea copacilor pe firma de electricieni care îi pun hoțului nocturna din banii voștri! Toate astea dacă sunteți oameni și nu niște giboni români și maghiari, maimuțe cretine dresate de penalii din primărie cu sau fără mită Coral!
P.S. Jegosul a scăpat de problema cu ANI, sentință definitivă contra borfașului, rămâne mita Coral luată în primărie, cum scrie EVZ și mizeria cu hoția pe clubul de familion de retardați!


Claudiu Maior: „Ne dorim un parteneriat strâns şi de lung parcurs între cetăţeni şi Primăria Tîrgu Mureş”
Marţi, 01 Martie 2016 08:54 | Imprimare | Email



Marime text:





În ciuda timpului nefavorabil de vineri, 26 februarie, a.c., viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a participat la o întâlnire cu asociaţiile de proprietari de pe strada Ialomiţei. „Suntem solicitaţi şi aşteptaţi în toate cartierele din municipiu. Problemele locatarilor sunt diverse şi de aceea inventariem fiecare doleanţă a cetăţeanului care aşteaptă să se facă ceva şi în cartierul lui. Astăzi suntem aici, mâine, în altă zonă... Ne dorim, în continuare, un parteneriat strâns şi de lung parcurs între cetăţeni şi Primăria Tîrgu Mureş, lucru de pe urma căruia ambele părţi ar avea numai de câştigat”, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş. La rândul său, doamna Luminiţa Chirilă, preşedinta Asociaţiei de proprietari nr. 23, a declarat: „Am identificat astăzi mai multe locuri pentru realizarea parcărilor acoperite, de asemenea am solicitat toaletarea unor arbori din cartier şi, nu în ultimul rând amenajarea unui parc de joacă pentru copii. Domnul viceprimar Claudiu Maior, alături de directorii din primărie, s-a arătat receptiv la propunerile noastre, lucru pentru care îi mulţumim mult”.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.