sâmbătă, 6 aprilie 2019

Alo, Polițiile târgumureșene mânjite cu bani publici de inculpații români, acum nu mai citiți singuri sau ascultați lecturi audio?!


Alo, Polițiile târgumureșene mânjite cu bani publici de inculpații români, acum nu mai citiți singuri sau ascultați lecturi audio?!
Polițiile târgumureșene au ajuns să fie mânjite cu cadouri din banii voștri de la inculpații români din primărie și nu e o surpriză că ăștia sar la semnul șefilor lor, pentru că banii ăia împuțiți trebuie răsplătiți. Dacă tot citesc de unii singur, sau silabisesc, după caz și școală, bloguri și siteuri sau pagini de facebook, de ce nu identifică mânjiții cu bani publici și infractorii de la Siletina cu cartelul taxi-Transport local cu banii furați pentru plata cartelului Siletina?!
P.S. Titlul se traduce prin cupa poliției locale, 20.000 de lei cu speranța de protecție inculpați, tabere de pictură ale Bretfeleanului, câte 15.000, sindicate așa-zise sportive, 90.000 de spart pentru pseudo-sportivi, reparații mașini, 26.000 de lei din bugetul local, combustibil, 700 litri lunar, în baza căruia se face și încercarea de șantajare pompieri pentru gunoiul de discotecă a primăriei. Lege și ordine, prin cadouri de la inculpații români cu n dosare și șansa să facă pușcărie, cum sună asta, uniforme cu neuron?!
P.S.2 Familia copilului nu merge să-l caute pe prostălău?! 
PS.3 De când proștii ăștia sunt înarmați?! Se apără când vin mascații la cartelul Siletina?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.