miercuri, 3 aprilie 2019

Ce face poliția locală târgumureșeană, jucătoare de fotbal, amatoare de pictură și de sindicate pe banii târgumureșenilor, cadou de la inculpații români, atunci când nu lipește autocolante și nu face glume ordinare cu cuiburi de țigani


Ce face poliția locală târgumureșeană, jucătoare de fotbal, amatoare de pictură și de sindicate pe banii târgumureșenilor, cadou de la inculpații români, atunci când nu lipește autocolante și nu face glume ordinare cu cuiburi de  țigani
Măcar s-au activat târgumureșenii și nu au acceptat golănie și la dresa gramaticii. Am înțeles, au 12 clase nenorocite, dar joacă fotbal pe banii voștri, pleacă după vin pe banii voștri, fac tabere de pictură și sindicate sportive pe banii voștri și nici nu mișcă un deget pe stradă, incomodați de Glockurile de la firma Lotus.
Târgu-Mureș, 20.000 de lei cupa fotbalistică de anul trecut, 15000 bani pentru Bretfelean, cu tabără de pictură, câte 45.000 de lei anual pentru mai multe sindicate sportive (atenție, DNA!), lipit de autocolante în timpul serviciului și în campania lui Florea, așa se cumpără ieftin neuronul cu chipiu și 12 clase! Ce să le ceri ăstora decât să stea pe facebook?!
P.S. E poliția cu Glock care nu vede cum parchează ilegal trepădușii de partid și/sau primărie, care e folosită ca mijloc de șantaj de cei care le dau banii voștri pentru protecția lor. Un mic conflict de interese, mânjești polițistul și te folosești de... academician și cică nu ai conflict de interese! DNA Târgu-Mureș, ce se aude de banii luați de polițiile mureșene din pomana inculpaților români?! 

Atacul la rromi și minciuna la beție, cu vandalii care atacă orașul de pe cele 3000 de autocolante, 2000 rămase nelipite de slugile în uniformă și control de sereist zburat pentru încălcarea gravă a statutului SRI. Traduceți voi, să...trăiți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.