joi, 11 aprilie 2019

Tudorel minte cu nesimțire. Sau cu inesimțire, ca la moldovieni

Tudorel minte cu nesimțire. Sau cu inesimțire, ca la moldovieni
Vă dați seama care e nivelul dacă prăpăditul ăsta minte la organizarea unui concurs, pentru a-l plesni pe profesionist. Un politruc minte cu nesimțire, nici o reacție de la organizațiile profesionale? Nu suntem în anii stalinismului. Sau rahatul lui Dragnea pute la fel?!
P.S. Valabil și la lipsa de reacție a presei față de șantajiștii nenorociți care mint și manipulează zilnic contra lui Lazăr sau Kovesi. Slugile își fac treaba la televiziunile infractorilor condamnați sau încă urmăriți, dar presarii adevărați trebuie să delimiteze rahatul de profesioniști. Valabil și la tagma avocaților care acceptă ca descreierați să doarmă în studiouri TV, în loc să deschidă gura la procese. Cum se cheamă asta, decât șantaj, intimidare judecători și sluj la boierii români?!
Digi24zicere:

Deplasările externe efectuate de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de la preluarea mandatului, în anul 2016, până în prezent, au totalizat costuri în sumă de 96.373,51 lei (reprezentând 20.241,86 euro la cursul actual)”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului General.

Comunicatul Parchetului General vine după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, l-a întrebat miercuri pe Augustin Lazăr, în timpul desfăşurării interviului pentru funcţia de procuror general, dacă deplasările sale efectuate în străinătate au costat Ministerul Public „frumoasa” sumă de 500.000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.