marți, 23 aprilie 2019

Dai bani lui Chiorean pentru prestații...artistice, el e consilierul inculpatului tău din primărie, ați înțeles mecanismul, aici au fost 1000 de euro ai târgumureșenilor, pomană pe Neumarkt Events! !

Dai bani lui Chiorean pentru prestații...artistice, el e consilierul inculpatului tău din primărie, ați înțeles mecanismul, aici au fost 1000 de euro ai târgumureșenilor, pomană pe Neumarkt Events!
Doar Curtea de conturi și DNA nu înțeleg cum e cu banii întorși în primărie ca sponsorizare de fomiștii cu firme, după ce ai primit o pomană sau un ajutor de stat, cum nu înțelege băieții care filmează și pe primărie și pentru campania personală a inculpatului sau care consiliază inculpați, dar primesc bani de la stat, de la inculpați, pentru prestații pe...primărie. DNA și Curtea de conturi, verificați care sunt plățile reale în privat și care sunt din banii noștri pentru activități în privat? Valabil și la avocații inculpaților, deja cu contracte super-grase pe...primăria inculpaților!
P.S. Valabil și la scribălăii casei numiți ziariști, cu afaceri taman pe primăria inculpaților și cu prestații la mizeriile de televiziuni cu sute de mii de euro din bani publici pentru albit inculpații români.
P.S.2. Chiar nu se găsea vreun retard cu PFA și activități religioase, inginerești  sau umoristice, ca să ia și banii ăia? 
P.S.3. O jazzistă, Galea Anamaria, reprezintă ...artistul Chiorean. Ar fi nostim, dacă nu ar fi trist. Plus că ai cale liberă și la alte evenimente din banii publici, dacă te porți frumos cu gașca inculpaților din Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș! Să fie, fără număr, cu... artiști! DNA și Curtea de conturi, curiozități?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.