miercuri, 17 aprilie 2019

Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș se apucă de cultivat...căpșuni! DNA și curtea de conturi, atenție la firmele de români beneficiari!

Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș se apucă de cultivat...căpșuni! DNA și curtea de conturi, atenție la firmele de români beneficiari!
Afacerea e simplă, iei nemâncatul român, din sectă, subordonat în partid, în primărie, pe rudă de prost sau alt român rupt în fund și inventezi ceva, ca să vândă și ei și tu să poți avea...sponsori pe primărie. Circuitul banilor în natură în orașul dedicațiilor pur etnice sau de ce românismul trebuie să existe în Târgu-Mureș la nivel emoțional și de ce SRI și alte bălării fac ce fac.  
P.S. 15.000 de lei pomană e cât pomana pe vulturii albaștri ai picturii din poliție locală și dată afară din SRI. Sau e mai puțin ca 20.000 de lei pentru fotbal pe poliția cu 12 clase, așa că nu e o problem, după ce ai mânjit neuronul cu chipiu să cheltuiești banii publici și pomanagiul din poliție să nu îndrăznească nimic, ca să nu piardă sponsorizarea. Valabil și la poliția adevărată, ocupată să numere mălaiul pentru reparat mașini - 26.000 de lei și cumpărat combustibil, dacă așa ceva chiar s-a și întâmplat în realitate și nu pe hârtie (700 litri/lună).

P.S. Softuri cu licență, 6000 DE LEI, pentru că...românism și nemâncați care cumpără și revând.

Sursa foto, Dan Mașca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.