sâmbătă, 20 aprilie 2019

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș nu dau bani la Notre Dame?!

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș nu dau bani la Notre Dame?!
Ați ghicit ce motiv ar avea să dea pomana porcului? Banii publici, ca să nu fie sparți pe etnicii români, subordonații în partid, pe gașca de camarilă sau sectă, ar face bucurie altfel. Dacă dai bani, e musai ca o delegație să meargă la Paris, să ducă banii. Peste 3 luni e musai o altă delegație de desculți din primărie să meargă să verifice dacă proștii de... franceji știu să cheltuiască bani. Prin vară, o altă delegație e musai să meargă să vadă stadiul lucrărilor. Niște sereiști sau ceva poliție de gen și... genă ar putea face o delegație... folclorică, cum e obiceiul la inculpații români, tot la Notre Dame, ca să nu mai râdă lumea că sunt inculți și le cade cașcheta de pe neuron. Iar peste vreo 3 ani trebuie o altă vizită, ca să priceapă francezul că banul românilor trebuia cheltuit cu attention. Și pentru cei care cred că e posibilă fabulație, vezi cazul plimbărilor după scaune la Londra sau la petrecerile sectei surori, din Coreea de Sud! Merci beaucoup, inculpați români din primăria inculpaților români din Târgu-Mureș!

Ardealnews.ro zicere:
Consiliul Județean Cluj donează 22.000 de euro pentru Catedrala Notre Dame, din bani publici.

Propunea a venit de la vicepreşedintele forului judeţean Vákár Istvan (UDMR), conte de Rurikovich și „Mare comandant” al Clujului.

De asemenea, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe a susţinut propunerea care, în final, a fost votată. Doar că votul consilierilor județeni a împărțit taberele în două, unele voci susținând, altele dezaprobând decizia de a trimite 100.000 de lei la Paris din banii clujenilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.