miercuri, 24 aprilie 2019

Infractorii români cu gulere albe au codurile visate! Cine spune că tâlharii de drept comun nu se pot răzbuna pe ăștia?!

Infractorii români cu gulere albe au codurile visate! Cine spune că tâlharii de drept comun nu se pot răzbuna pe ăștia?!
Cum hoții români cu gulere albe pot și vor, s-a rezolvat povestea cu codurile. Infractorii români cu gulere albe au liber la furat și nu se mai împiedică în sintagme gen abuz în serviciu, în realitate furt calificat. Abuz în serviciu e când un borfaș înjură un angajat, nu când fură cu intenție, pentru el, partidul lui, camarila lui sau grupul religios din care face parte. Avem hoți calificați și statul nu le poate face mai nimic borfașilor complexați că nu pot fura decât de aproape 160 de ani în România (miticii). Pentru ceilalți, furtul calificat începe de abia 100 de ani. Mai rămâne ceva de furat?! Și când hoții români nu mai au de furat de la stat, se vor fura între ei sau vor fura bunul nostru personal, din ogradă. Caz în care trebuie să îi stârpim ca pe câinii turbați, pentru că statul protejează infractorii cu gulere albe doar în cazul furtului calificat la stat?!
P.S. Condamnatul român scapă, liber la alte bombonici ale hoției. Ce alți borfași români scapă? Le permiteți scursurilor să vă mai conducă?! Sursa foto, ardealnews.ro. Ca idee despre ce inși votează gunoiul: fugiți prin n partide, cu rude prinse de ANI cu potlogării sau cu prieteni inculpați în primăria inculpaților români din Târgu-Mureș. Niște adevărați cetățeni onorabili care urăsc urarea cu la mulți ani, dacă e cu executare pentru borfași!
https://ardealnews.ro/2019/04/25/atentie-ei-sunt-parlamentarii-mureseni-care-au-votat-pentru-salvarea-infractorilor/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.