luni, 1 aprilie 2019

Inculpații români din Primăria Târgu-Mureș se joacă de-a strâns semnăturile în timpul serviciului?!



Inculpații români din Primăria Târgu-Mureș se joacă de-a strâns semnăturile în timpul serviciului?!
Au dat bani unor avocați prin primărie, au avocații și în procesele pe persoană fizică, au mânjit cu banii din bugetul local polițiile (bani de combustibil, de reparații, de fotbal, pentru sindicat, pentru tabere de pictură și excursii după vin și cu subordonata ș.a.m.d.), au protecție pentru  orice cerere sau afiș retardat. Nici o jenă de la inculpații pe care statul român îi ține departe de primărie sau de posturi în care populimea controlată de ăștia i-ar alege pentru o masă de pensionar, o plimbărică cu autobuzul, ceva ajutoare pentru minoritate, subvenții pentru galerie, bani pentru poliții și alte chestii care put etnic la fel. Plus că toate pomenile pe firmele de români rupți în fund sunt la fel de etnice și unii se simt prin așa-zisele sponsorizări pe primărie, iar alții au dosare pentru anchetarea mitei, cum e Coral.
Să ne... râdem  cu plimbăreții și inculpații români și să le urăm ce se urează de obicei.
https://ardealnews.ro/2019/04/01/azi-cativa-cercetati-penal-pentru-coruptie-au-demarat-o-campanie-in-mai-multe-zone-din-oras/

P.S. Clodu Maior e gagiul care a stat în PRM doar să îl voteze pensionarii din SRI și armată și apoi a fugit la gunoiul lui Florea. Și din acel moment fraierii din PRM nu au mai avut acces la autobuzele Transport local și la cotețele Siletinei cea cu cartel taxi, ca să-și expună tribunii și tribunele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.