joi, 25 aprilie 2019

Ștrandul 1 mai, între cuibul de țigani stârpit și interesele de gașcă ale inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș

Ștrandul 1 mai, între cuibul de țigani stârpit și interesele de gașcă ale inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș
Mai țineți minte cum plângeau polițiștii cu 12 clase ai sereistului zburat pentru încălcarea gravă a statutului SRI,  Bretfelean, că țiganii își fac cuib la Ștrandul 1 mai și ei îl stârpesc?! Caz rezolvat de inculpatul Florea la Consiliul pentru combaterea discriminării, pe motiv că un cuib egal sălaș, locuință, adăpost, adică e de bine! Venind chiar de la individ, glumele cu rromi cu cuib chiar nu au farmec și așa consideră și angajații rromi ai primăriei, colegii ăstuia.


Remember, cuibul de țigani stârpit de arienii din poliția locală și sereistă

Ordinarii din Primăria Târgu-Mureș s-au prins că au făcut rasism și au schimbat titlul. Țiganii cu cuibul au… zburat de pe site!

Ordinarii din Primăria Târgu-Mureș s-au prins că au făcut rasism și au schimbat titlul. Țiganii cu cuibul au… zburat de pe site!
Ce să vezi, după ce ordinarii din primărie, politrucii lui Florea și pupincuriștii de partid care postează orice gunoi pe site, cu atacuri etnice sau minciuni ordinare, de tipul atacul vandalilor din mințile unor trepăduși, DNA Mureș și SRI Mureș, ne spuneți cine plătește campania și care bou se face vinovat de manipulare și de încercarea de a se crea o atmosferă de frică și de dezordine publică?!, posează un atac rasist la adresa țiganilor (care își fac…cuib, bună glumă, cretini pe bani publici, păzea la Combaterea Discriminării, ca să nu pățiți ca alți prostovani din PDL!), șmecherașii repară titlul, la distanță de cel puțin 4 ore. Dacă, așa cum are dovezi și C.D., se scria pe siteul primăriei: Poliția locală a stârpit cuibul de țigani de la Ștrandul 1 Mai, bandiții au postat recent:Poliția locală a evacuat persoanele fără adăpost din Ștrandul 1 Mai! Alo,rasiști de 2 lei, parcă nu erați așa îndârjiți împotriva  celor care își fac acum cuib atunci când Primăria Târgu-Mureș era pe afiș la organizare manele pentru rromi și când plăteam, ca să îl ajutăm și pe Bența, garsonierele după campania electorală a lui Florea! Rromii sunt buni atunci când se aliniază, când vin cu autobuze și când votează și în rest sunt… țigani care își fac cuib?! Bandiților, infractorii nu au etnie, poate doar javrele care mint, își fac treaba de 2 lei și cei care cred că pot prosti târgumureșeanul cu mesaje rasiste și politice!

După ce i-a ieşit la Târgu-Mureş contractul cu locuinţele sociale, transformate apoi în „pentru tineri”, SC Contrascom Benţa SA câştigă şi în Valea Rece, tot cu locuinţe sociale. Denumirea contractului este: „Locuinţe sociale în Valea Rece, Târgu-Mureş, etapa a II-a”. Autoritatea contractantă este tot  Primăria Târgu-Mureş. Anunţul de atribuire numărul 82557/27.04.2010 stabileşte că pentru construirea a 4 clădiri de locuinţe sociale cu câte două tronsoane fiecare şi câte 6 apartamente/tronsoane (total 48 apartamente cu o cameră) P+E+M, cu instalaţii de apă-canal, electrice şi gaz aferente şi amenajări exterioare se va plăti  4.859.297 RON (49,5 miliarde de lei vechi). Criteriul de atribuire a fost, desigur, preţul cel mai mic, de la 5.700.000 lei, preţ anunţat ca fiind estimat. Contractul nu poate fi subcontractat şi conform siteului licitatiapublica.ro s-au primit 3 oferte.
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea atribuita contractului de autoritatea contractanta
Locuinte sociale in Valea Rece, Tg.mures, etapa a II-a
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: Tg.mures
Codul NUTS: RO125 – mures
II.1.3) Anuntul implica
II.1.4) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
construirea a 4 cladiri de locuinte sociale cu cate 2 tronsoane fiecare si cate 6 ap./tronsoane (total 48 ap.cu 1 camere),P+E+M, cu instalatii de apa-canal, electrice si gaz aferente, amenajari exterioare
II.1.5) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45211000-9 – Lucrari de constructii de imobile colective si de case individuale (Rev.2)
II.1.6) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.2) Valoarea totala finala a contractului (contractelor)
II.2.1) Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor
4,859,297 RON
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) S-a organizat o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI
Contract nr: 185 Denumirea: Locuinte sociale pentru romi Valea Rece, Tg.mures et.a-II-a
V.1) Data atribuirii contractului 4/12/2010
V.2) Numarul de oferte primite 3
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
SC CONTRANSCOM BENTA SA
Adresa postala: str.muresului nr.1, jud. mures , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547280 , Romania , Tel. 0265320548 , Fax: 0265320549
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 4859297.00 Moneda: RON Fara TVA
V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
VI.2) Alte informatii
VI.3) Cai de atac
VI.3.1) Organismul competent pentru caile de atac
Organismul competent pentru procedurile de mediere
Curtea de Apel Tirgu-mures
Adresa postala: str.Justitiei nr.1 , Localitatea: Tg.mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. 0265-263694 , Email: catgmures@just.ro , Fax: 0265-269199
VI.3.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.3.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Juridic si Contencios Administrativ
Adresa postala: P-ta Victoriei nr. 3 , Localitatea: Tirgu-mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. 0265-268330 , Fax: 0265- 260.813
VI.4) Data expedierii prezentului anunt
27.04.2010 09:43

Și după ce stârpești cuibul, trimiți aerianul să pupe ce a scuipat marele român:
Claudiu Maior: La mulţi ani, comunităţii ţigăneşti târgumureşene!
Marţi, 08 Aprilie 2014 12:49 | Imprimare | Email
Marime text:
      Ziua de 8 aprilie a fost adoptată drept Ziua Internaţională a Romilor în anul 1971, cu ocazia Primului Congres Internaţional al romilor de pretutindeni care a avut loc la Londra. A devenit o tradiţie ca ţiganii să fie sărbătoriţi într-un cadru festiv la Tîrgu-Mureş, iar anul acesta acţiunea s-a desfăşurat la Fundaţia Curcubeu. Astfel, marţi, 8 aprilie 2014, consilierul Claudiu Maior a transmis comunităţii un mesaj de La mulţi ani!, din partea Primăriei Tîrgu-Mureş. Copiii au fost însă cei care s-au bucurat cel mai tare de vizita reprezentanţilor autorităţii locale, şi asta deoarece, nu mai puţin de 350 de elevi din Valea Rece au primit câte un pachet cu rechizite. ”Urez comunităţii ţigăneşti un călduros La mulţi ani! Ca autoritate locală, suntem alături de ei şi îi sprijinim ca pe oricare târgumureşean, iar astăzi, cu atât mai mult vreau să simtă că dorim să fie integraţi în societate şi îi sprijinim să înveţe carte.”, a declarat consilierul Claudiu Maior. Totodată, Claudiu Maior s-a arătat mulţumit de faptul că în ultimii ani ţiganii nu mai crează probleme la Tîrgu-Mureş.

Ardealnews.ro zicere:
 ziarul socialiștilor mureseni, se anunta cu mare tupeu ca primaria Tirgu Mures a eliberat autorizația de construcție a unui Complex de Natație in locul fostului Strand 1 Mai din localitate.

Pentru a fi cat mai convingatori, ca doar detaliile întăresc minciunile, spun că Bazinul Olimpic va avea o capacitate de 800 de locuri pentru spectatori și ca va respecta standardele de omologare internaționale in vederea competițiilor care vor atrage bunăstarea antreprenorilor mureseni.

Nu stim sa va spunem daca este de fapt o „provocare” la primarul din Tirgu Mures, in contrapartidă cu fantasmagoriile acestuia de genul telegondolei care traverseaza orasul si probabil sare peste centura ocolitoare.

Putem să va spunem ca povestea e veche rau, de vreo 20 de ani și asta. „Surprinzator” e ca se scoate in piata ciclic, adica o data la 4 ani, intotdeauna in apropierea alegerilor.

În urma cu cativa ani, tot ziarul lor scria „Complexul de Natație va cuprinde un bazin cu dimensiuni olimpice, anexe și tribune cu o capacitate de 800 de locuri. De asemenea va fi prevăzută și o parcare în imediata apropiere a construcției. Pista de antrenament pentru patinaj viteză va funcționa în continuare.”

În realitate, singurul lucru facut in fostul Strand a fost demolarea betoanelor facute de Ceausescu. De construit, nimic.

Sa ne auzim cu bine in campania următoare, speram nu pe acelasi subiect

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu