luni, 15 aprilie 2019

Primăria Târgu-Mureș îi dă firmei cu cartel taxi și cu bani de la Transport local, pentru a se plăti, ilegal, amenda ăluia cu cartel, puhoi de mălai!


Primăria Târgu-Mureș îi dă firmei cu cartel taxi și cu bani de la Transport local, pentru a se plăti, ilegal, amenda ăluia cu cartel, puhoi de mălai!
Dragostea pentru firma cu cartel taxi și băieți din bisericuța abonaților, bani de la transport local, plătiți ilegal, cum a constata curtea de conturi, în locul escrocului de la Siletina. Zero zile pușcărie pentru românași, DNA, chiar nimic?!

Cartelul aici, escrocheria prinsă de Curtea de conturi aici, vreo 80.000 de euro furați din banii Transport local.

Escrocheria Siletinei la Transport local:
Hoția din banii Transport local aici:
Msnews.ro zicere:

MONITORIZARE. În luna martie, Primăria Târgu Mureș a plătit sereleului Siletina Impex, care prestează serviciul public de transport în comun în municipiu, precum și servicii aferente acestuia, suma totală de 1.816.916,76 de lei (echivalentul a 381.705 euro).



Deconturile au fost făcute pe câteva zeci de facturi, plățile fiind făcute în mai multe zile din luna trecută. Defalcat, s-a achitat suma de 8.634,78 lei pentru transport ocazional de pasageri, 1.106.868 lei pentru transport urban aferent lunii ianuarie, 670.000 lei pentru transport urban aferent lunii februarie (aici, cel mai probabil e vorba despre o plată parțială – vom avea confirmarea luna viitoare) și 31.413,98 lei pentru transportul elevilor.



Vă reamintesc că sereleul Siletina Impex, firmă fondată pe fostul viceprimar Claudiu Maior (în foto mare, sus), ulterior vândută rudelor sale, a semnat în 20 martie 2019 un nou contract pe un an cu Primăria condusă de șeful lui Maior, Dorin Florea, pentru “Servicii de transport terestru ocazional de pasageri – servicii de transport rutier public”.



Deși acest tip de serviciu public de transport constituie doar o minusculă componentă financiară care intră exclusiv în conturile Siletina (grosul provine din subvenționarea abonamentelor de transport, a abonamentelor pentru persoanele cu handicap și transportul elevilor), banii sunt buni, pentru că acest tip de contract a fost gonflat în ultimii cinci ani de peste două ori, ajungând de la ceva peste 500.000 de lei pe an în 2015, la 1.259.900 de lei în 2019, adică acum. Sigur, Siletina a fost singurul ofertant, în mărinimia sa ofertând fix, la ultimul leu, exact estimarea maximă a Primăriei: 1.259.900 de lei.



Cătălin VISCHI


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.