miercuri, 24 aprilie 2019

Niște vopsea pentru bitumul firmei ex-pușcăriașului Lăurean, la Școala 7, vă rugăm!


Niște vopsea pentru bitumul firmei ex-pușcăriașului Lăurean, la Școala 7, vă rugăm!
Până se sesizează vreun retard al casei, cum e posibil ca pe bitumul unei școli să fie parcate câte 20 de mașini personale, pe motiv că sâmbătă sau miercuri niște copii fug după o minge pe un teren privatizat de un gagiu, pe domeniul Școlii 7?! Păi e frumos, fără vopsea pentru locuri de parcare?! Cum să se înțeleagă părinții responsabili, dacă nu se fac și aici locuri de parcare?! Vopsea din bani publici, decont fără număr, cum e  obiceiul, slavă pentru bitumul  firmei ex-pușcăriașului Lăurean, rahat etnic obișnuit la Târgu-Mureșul cu pușcăriași, condamnați ANI, bufoni cu PFA ingineresc și religios și alte nulități etnice care învârt în buzunarele voastre banii publici și oferă bani publici polițiilor, sute de mii de lei, pentru protecția lor visată. Miroase a famiglie?! 
P.S. DNA, fata moartă în timpul școlii, ancheta în plop, 80.000 de euro reabilitare tâmplărie lemn, privatizarea terenului pentru elevul din Ungaria, afacerea retarzilor, parc de distracție preșcolari pe spațiul verde, pază pe firma maghiarei agreeate, ați înțeles subiectul Școlii 7!  
P.S. 2. Poate vine vreun retard să le repare acoperișul și să nu mai pună bugetarii anunțuri de atenționare. Să nu mai moară un elev!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.