sâmbătă, 20 aprilie 2019

DNA și Curtea de conturi, iau o căruță de bani cu 12 clase și bani pentru jucat fotbal sau sindicat sportiv. Specia protejat, din poliție locală târgumureșeană, lipitor de autocolante în campania electorală și cu conducere de la SRI!


DNA și Curtea de conturi, iau o căruță de bani cu 12 clase și bani pentru jucat fotbal sau sindicat sportiv. Specia protejat, din poliție locală târgumureșeană, lipitor de autocolante în campania electorală a inculpatului și cu conducere de la SRI!
Dumneavoastră le plătiți ălora și cadourile cu speranța de protecție a inculpaților din Primăria Târgu-Mureș. Anul trecut 20.000 de lei din bugetul local pomana pentru cupa fotbalistică, 15.000 de lei pentru șefuțul Bretfelean și asociația Vulturii albaștri ai petrecerii... libere, plus două gunoaie care put, 45.000 de lei pe AS sindicală a poliției locale și 45.000 de lei pentru As sindicală a poliției locale și a primăriei. Cu conduceri de la SRI și condamnați ai Tribunalului militar sau zburați din SRI pentru încălcarea gravă a statutului SRI, pentru infracțiuni în Harghita și Maramureș, ăștia lipesc autocolantele beției, cu vandalii imaginați de...profesionistul SRI și iau cadourile/atenții/taxe/ajutoarele sociale, cu speranța de protecție inculpați români  din Primăria Târgu-Mureș! Cum le permiteți inșilor cu 12 clase să fie slugile ălora și să primească cadouri ce put a mită/peșcheș/ajutor social/taxă de protecție/parandărăt/sponsorizare sau cum le-o numi DNA și Curtea de conturi?! Atenție, excursii cu subordonată sau subordonat, plimbări în delegații folclorice și păsărica ne spune ceva de concedii și mașini de serviciu. Să fie și aia adevărată?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.