vineri, 5 aprilie 2019

Mai țineți minte când Dorin Florea ataca maghiarul de la Aquaserv pe motiv de salarii nesimțite? E valabil și la românii gășcarului!


Mai țineți minte când Dorin Florea ataca maghiarul de la Aquaserv pe motiv de salarii nesimțite? E valabil și la românii gășcarului!
Atacurile etnice ale lui Florea la adresa lui Daraban sunt de domeniul trecutului, băiatul și-a înscăunat gagii și totul e frumos ca niciodată. Ba a mai aruncat bani și în nevestica lui Maior, că nu se face altfel, că între prietenași și tovarăși etnici de dosare penale, valoarea contează. Așadar, apa nu e scumpă și salariile nu sunt nesimțite, pentru că e vorba de gașca etnică a lui Florea, nu?! E ca paradoxul cu Florea care semnează pentru Ținutul secuiesc capitală culturală europeană și apoi se face că organizează un comitet pentru candidatura Târgu-Mureșului, minunat prilej de spart banii pe etnici românii din camarilă, sectă, partid, primărie, care cum. Sau când oferi unor avocați afaceri pe foarte mulți bani publici pe primărie, pe motiv de Energomur și alte alea, ca să ai numele verificate și în procesele pe persoană fizică.
P.S. Cum arată o sponsorizare de la ăia cu apa cea mai scumpă, cum spunea inculpatul sau cum se întorc banii în primărie, după modelul Iglesias, Zile târgumureșene, beneficiari de ajutoare de stat prin primărie, ați înțeles.
 
MSNEWS.RO ZICERE:
Directorul general al companiei, Sorin Daniel Lazăr (56 de ani, fost director economic al firmei, până în 2016), a fost retribuit în 2018 cu un salariu de 12.000 de lei, iar directorul economic Takacs Elek, cu 11.000 de lei. Cei doi sunt numiți prin contract de mandat, ceilalți directori din staff fiind angajați ai companiei, și-au declarat câștigurile aferente anului 2017. Iată mediile lunare nete: Sergiu Horobeț (director Exploatare, fost director general – 7.740 de lei), Raluca Maior (director Dezvoltare – 7.200 de lei), Bota Istvan Zoltan (director Tehnic – 5.715 lei).



Pe lângă retribuția lunară a membrilor Consiliului de Administrație și a directorilor cu contract de mandat (Lazăr și Takacs), aceștia primesc și beneficiile stabilite, precum și un  premiu anual, conform deciziei Adunării Generale a Acționarilor (AGA) din care fac parte reprezentanții (consilieri locali și județean) localităților Târgu Mureș (Bakos Levente), Sighișoara (Gáll Ernő), Reghin (Mihai Pădurean), Luduș (Marius Dudilă), Târnăveni (Stanislav Piaskovski), Iernut (Constantin Pantea), Cristuru Secuiesc (Kolumbán Sándor Gábor) și al Consiliul Județean (Călin Suciu).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.