joi, 4 aprilie 2019

Un an de la perchezițiile în primăria inculpaților români, la Siletina cu cartelul taxi și la Transportul local furat la buzunare. Nimic?!


Un an de la perchezițiile în primăria inculpaților români, la Siletina cu cartelul taxi și la Transportul local furat la buzunare. Nimic?!
Poate ați uitat cât de greu face DNA dosare, la Târgu-Mureș. Mai ușor, totuși, decât răposata PNA , cu rudele angajate în primărie. Iar Siletina cu cartel taxi a și plătit amenda din banii Transport local, nimeni nu e în pușcărie, după ce Curtea de conturi a prins escrocheria.
Percheziţii la Primăria Tîrgu Mureş
Publicat in 26 Mar 2018 ora 10:09 am de MIRELA ROTAR

În această dimineaţă au loc percheziţii la Primăria Tîrgu Mureş la mai multe departamente ale instituţiei.
Procurorii, însoţiţi de forţe de ordine, au descins pentru a face verificări la departamentele Administrația Domeniului Public şi Achiziţii. Informaţia a fost confirmată pentru punctul.ro de surse din cadrul Primăriei. Potrivit acestora, se are în vedere asocierea pentru transportul local.
Se fac percheziții în paralel la Siletina și societatea de transport local. Directorul SC Transport Local Tg Mureș, Tatar Bela, a declarat reporterilor Radio Tg. Mureș că nu știe nimic despre aceste percheziții.
Purtătorul de cuvânt al primăriei Tg Mureș, Cosmin Blaga, a confirmat pentru Radio Tg.Mureș că procurorii DNA au solicitat „niște documente”, fără a oferi mai multe detalii.

Marcela German

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.