luni, 8 iulie 2019

Alo, DNA Târgu-Mureș, inculpații din Primăria Târgu-Mureș nu au cantină recunoscută de Ministerul muncii, dar hrănesc sute de pensionari pentru imaginea electorală a posibililor condamnați!

Alo, DNA Târgu-Mureș, inculpații din Primăria Târgu-Mureș nu au cantină recunoscută de Ministerul muncii, dar hrănesc sute de pensionari pentru imaginea electorală a posibililor condamnați!

E simplu, pe siteul ministerului Muncii nu se menționeză de vreo cantină socială de stat și legală la Târgu-Mureș, concluzia e că hrănitul pensionarilor poate duce la pușcăria binemeritată. Iar condamnații, escrocii prinși de ANI și inculpați din primărie au decontat, pe declarațiile lor, și hrană pentru câte 6000 de pensionari la un singur revelion. Cum sună asta, DNA Târgu-Mureș? Apropo, aștept răspuns de la minister pe legea informațiilor publice și vă comunic ce primesc.
Textul se leagă de reacția inculpatului Dorin Florea, care ar vrea să trimită rahatul lui obișnuit, în plic, pe banii publici și prin firmele gpștii de români întreținuți și maghiari tolerați, ca să spună cetățenilor cum bubulii, planetele și Soros nu lasă escroc întârziat să se pozeze cu pensionarii. Atenție, DNA, la madam care conduce pensionarii, matusalemică în relația cu inculpații români!
P.S. DNA, golănia cu mega-calculator și amenințarea UDMR că îi duce la Orban. Ghici de cine și unde. Rahat etnic românesc de cel mai bun miros.
P.S.2 DNA Târgu-Mureș, ceva anchetă pe spălare de bani la restaurantele primăriei fără bon de consumație și pe jegul de discoteca primăriei, pentru hrănit sportivii, cântăcioșii și pe alte idei crețe pentru întreținut gașca împuțiților intermediari la banii publici?! 
P.S.3. Nici un înapoiat de promovat, nici un sereist cu multe grade la manipularea etnică, doar e vorba de UDMR?! 

http://www.msnews.ro/devoalare-florea-suspenda-hranirea-gratuita-a-pensionarilor-si-pregateste-o-noua-scrisoare-lacrimogena-catre-electorat-in-care-ii-acuza-pe-consilieri/
Remember:


Cum se hrănesc electoral de către inculpații români pensionarii târgumureșeni dacă nu ai cantină socială recunoscută de Ministerul muncii?!
Dacă ne luăm după ce spune Ministerul muncii, nu avem o cantină socială autorizată la Târgu-Mureș pentru ca pensionarii să mănânce pe banii publici și pentru campania electorală sau de imagine a unora, ca inculpații români. Adică nu ai putea da de mâncare la anumiți pensionari, nici să te pozezi ca un prostălău cu bunicii și să te lauzi cu orice, cu mărețe fapte electorale pe buzunarele noastre și interesele de inculpați sau gașcă etnică. Cum sună programul de halit al pensionarilor cu pensii mai mici de la răposata casă de cultură Mihai Eminescu, acum cantina Mihai Eminescu? Cum sună, stat român, în caz că ăștia sunt escroci, mâncatul și băutul pensionarilor la Casă, de Revelion și pe taxa de 10-15 lei, pentru care căutați voi facturi și chitanțe?!
P.S După ani și ani au intrat în legalul mai legal cu căminul pentru persoane vârstnice, care are din 14 mai autorizație pe 5 ani, LF/0005506 !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.