vineri, 19 iulie 2019

Apără-ți inculpatul, române!

Apără-ți inculpatul, române.
Cum se traduce, inculpat român, să... ajuți un dialog între o instituție de stat și o primărie cu inculpați români? Șantaj? Cine taie fără autorizație, ce escroc face fără autorizații parcări, pișcotări, asfaltări, cetățenii, Garda de mediu, Laika, cei 7 pitici de pe creier de escroc român?!
Decizii politice bre, de vină bubulii, vandalii, ridurile, stabilopozii și falia San Andreas, nu știați?!

Tot de la același individ, vandalii vor ataca orașul, cu damful necesar de la sereist:



Stimați târgumureșeni,

Când v-am cerut să ieșiți și să apărați orașul, nu am făcut-o întâmplător, ci am lansat un apel împotriva comenzilor nesăbuite și a modului în care șefi de instituții sunt folosiți în a crea probleme existenței noastre în acest oraș.

Vă reamintesc bătaia de joc la adresa Platoului Cornești, care continuă și acum! De aceea, îi rog pe toți cetățenii care folosesc platoul în scop de recreere, mișcare și îl consideră un loc de agrement pe care îl apreciază, îl îngrijesc și de care se folosesc, să ne ajute în dialogul cu instituțiile de mediu ( în special cu Garda de Mediu și Garda Forestieră), care continuă la nesfârșit tracasarea și chiar blocarea activității noastre, mergând până la interzicerea accesului pe platou.

Este îngrijorător faptul că în spatele acestor decizii sunt, din păcate, ordine politice ale celor care bătându-și joc de Târgu Mureș își bat joc deopotrivă de populația orașului.

Devine tot mai evident faptul că, atunci când Primăria propune proiecte strict în avantajul populației, reapar aceste comenzi și șefi ale instituțiilor care se fac remarcate prin blocarea și amendarea activității, în mod abuziv și dubios.

dr. Dorin Florea,
primarul Municipiului Târgu Mureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.