marți, 23 iulie 2019

Șantaj pentru publicitatea primăriei prin intermediarii etnici ai casei de inculpați! Nu mai dați bani pentru promovat inculpați români, să vă fie rușine!

Șantaj pentru publicitatea primăriei prin intermediarii etnici ai casei de inculpați! Nu mai dați bani pentru promovat inculpați români, să vă fie rușine!
Numai la Târgu-Mureș este posibil ca un angajat al primăriei, adică un fel de fost jurnalist cu studii superioare sau nu, să șantajeze consilierii locali. Nu mai semnați slugi, cum ați semnat mizerii pentru interesele etnice ale inculpaților români, vă lasă fără reclamă nesimțită și etnic specifică cei doi inculpați?! Durere, fără mizeriile, inepțiile, atacurile suburbane, fără campanie electorală pe gagii trimiși în judecată pentru fapte de corupție! Așteptăm ca borfașii să ne trimită și în cutia poștală plângerea cum că consilierii sunt caca, după modelul golăniilor mega-calculator, șosea de centură, transport pentru escrocul cu cartelul taxi siletina, hrănit pensionarii pe ilegalitatea zero cantine sociale de stat la Târgu-Mureș, dar hrănit electoral și imagine pentru escrocii dovediți de statul român.
P.S. DNA, afacerile consilierilor pe primărie, pentru autorizații spitale, vot al UDMR pentru festivaluri secuiești, pentru pază, vot pentru retardat, pentru reparații școli, nu e greu.  Afacerea prin primărie costă un vot, o semnătură, nu e greu de identificat gașca care votează, firmele găștii care votează, rudele găștii care votează și tot ce poate fi subiect de posibil șantaj după ce consilierul s-a mânjit cu banii publici.
P.S.2 Organele de presă nu sunt posibil șantajabile doar cu publicitatea dată prin intermediar, la prețul vrut de sugativa respectivă. Ghiciți ce înseamnă cetățean de onoare, chiria, mesele rotunde sau pătrate, mâncatul glorios, publicări de cărți, angajările de băieți cu ochi albaștri cu sau sub acoperire în presa târgumureșeană și așa mai departe. 
P.S.3. Sigur, târgumureșeanul are nevoie de 12 convocatoare pe an, să știe ce se vorbește în CL, dar publicitatea primăriei e campanie electorală pentru diverși neaveniți, escroci dovediți de statul român și rahaturi de imagine pentru inculpații Florea și Maior, de albit... tenul, cum zicea cândva un poet ciudat și ținut pe familion și nășie la primărie. Plus bani care se pierd la sugativele care iau o parte din banii publici, pe motiv de intermediere și zero licitații. Bani pentru românii din gașcă, ce mai, zero licitații pentru publicitatea primăriei în ultimii vreo 18 ani, omerta din partea presei mânjite, cum se cheamă, DNA, aranjamentele de tip?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.