joi, 25 iulie 2019

DNA Târgu-Mureș, ceva deranj la golăniile cu zile mureșene și decontări din banii publici pentru consilierii consiliatorului?

DNA Târgu-Mureș, ceva deranj la golăniile cu zile mureșene și decontări din banii publici pentru consilierii consiliatorului?
Nici o reacție, DNA, că inculpații umflă prețurile și decontările urlătorilor pe scenă se fac din banii publici exact la indivizii care ar trebui să fie plătiți pentru învățarea lui Maior? După modelul avocați care primesc bani pe primărie și simt nevoia să apere inșii care le-au dat banii prin instituție și pe privat?! Sau după modelul filmări primărie ca să filmezi și în privat individul pentru campania electorală? Sau după modelul concerte dublate, primul din banii publici, al doilea cântare la privat. Cum se decontează, DNA, astea, ghicești?!
Ardealnews.ro:
Ei spun ca alocarea bugetară pentru Zilele târgumureșene era (și este și acum, că nu putea fi modificată, evenimentul desfășurându-se deja) 400.000 de lei. În fapt, cele 67 (!) de contracte semnate exclusiv pentru plata artiștilor, prezentatorilor ș-un cort pentru Zilele târgumureșene au însumat aproape 1 milion de lei (exact: 978.243,34 lei), echivalentul a peste 206.000 de euro. De peste 2 ori mai mult decât era alocat.
P.S.DNA, cum se cheamă când privatul întoarce o parte din banii primiți de la primărie la primărie, pe motiv de Iglesias, fotbal sau Zile târgumureșene, prostie sau atenție/mită?! Urmăriți banii, cum spune americanul și aflați cine primește și ajutoare de stat/pomeni și ce prestează/sponsorizează la primărie, ca răspuns!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.